ZAŠTO JE NAJLAKŠE POČETI VJEŽBATI U SVIBNJU

Proljeće je vrijeme buđenja, ne samo u prirodi nego i u našim tijelima. Nemojte propustiti signale svoga tijela kad vam kaže da se želi pokrenuti!

Naše tijelo u proljeće izlazi iz zimskog načina rada. Odmah, kada se pojave prve proljetne zrake sunca, tijelo se krene oslobađati od toksina. Tada nam se čak može činiti da nam je teže nego prije. I osjećaj vas ne vara. Na sreću to ne traje dugo. Zato je dobro ne počinjati vježbanje u tom periodu nego nakon toga. Dakle, početkom svibnja.

-lakše ćete se odlučiti na vježbanje

-rjeđe ćete preskakati treninge

-brže ćete napredovati

Dakle, svibanj je stvarno odličan mjesec za početi vježbati!

Mi u Vježbaonici u zadnje tri godine bilježimo porast vježbača u tom periodu tako da nećete biti sami, podrška je zagarantirana, a i dobra zabava.

No, nemojte ovo olako shvatiti. Svaki dan odgađanja će vam početak vježbanja činiti sve težim. Do sljedećeg svibnja je jako puno vremena. Zato reagirajte odmah i javite se na info@vjezbaonica.hr te dogovorite termin za dijagnostiku! Tamo ćete saznati sve ostalo u vezi vježbanja s nama što niste pronašli na stranici.

Na dijagnostici vas čeka Grgur koji je stručnjak za analizu i određivanje vašeg fizičkog stanja, on će vam preporučiti grupu koja vam najviše odgovara te proslijediti važne informacije jednom od trenera u čijoj ćete grupi biti. Iako su svi dobri u svemu, Jan je odličan izbor za kondiciju, Matea za snagu, a Jelena vas uči pokretu dok su Grgurovi treninzi najprštaviji. Zanima vas što znači najprštaviji? Teško je za objasniti, morate doći i probati.

Pozdrav iz Vježbaonice!