ZAŠTO IZLAZITI S KOMADOM KOJI VJEŽBA U VJEŽBAONICI

Reći ćemo vam samo jedno: oni koji su ovo shvatili ranije i imaju djevojke ili žene koje vježbaju u vježbaonici su sretni muškarci.

  1. Raspoloženje. Uglavnom će biti dobro raspoložena. Neće zanovijetati oko nebitnih sitnica. Vježbanjem oslobađa endorfin. Možeš li zamisliti stress free djevojku?!? Da, da razumijemo vas. Slika raja sada izgleda malo stvarnija.
  2. Obično se za muškarce drži da su predaniji cilju i da su spremni napraviti ono što odluče bez obzira na sve. Što ako nađeš jednako tako odlučnu djevojku? Samo vam je nebo granica. Ako dolazi u Vježbaonicu, sva je prilika da si ju pronašao.
  3. Zna cijeniti vrijeme. Znaš koliko te može izbaciti iz takta njeno kašnjenje, ne dolaženje na vrijeme ili odugovlačenje, pogotovo oko donošenja odluke što da obuče? Djevojka koja je bar jednom odradila spinning kod Jana zna koliko duga može biti svaka sekunda.
  4. Znamo da si džentlmen, ti ćeš naravno uvijek odraditi one teže stvari i to je u redu. No, nekad će ti biti drago kad dođeš doma a ručak je već gotov jer je uspjela sama otvoriti limenku.
  5. Ovo smo stavili kao šećer na kraju. Naime komadi koji vježbaju kod nas izgledaju jaaaako dobro.

Dakle, ako trebaš još koji razlog THAN IT’S YOU NOT HER.