ZAŠTO ĆETE VOLJETI NAŠ SPINNING TRENING

Spinning trening je popularan program u fitnessima diljem svijeta gdje jedan (trener) udara ritam, bilo da pedalira s vježbačima ili samo viče sa strane kojom brzinom okretati pedale. Iz nekog razloga malo ljudi dugo ostaje u ovom načinu vježbanja. Taj razlog je što nam postaje dosadno. Da, znojimo se, no uskoro to ne bude dovoljno da bismo bili zadovoljni time što radimo.

Pa zašto onda vježbači vole naš spinning program

Zato što je potpuno drugačiji od svega što ste probali. Ne baziramo se samo na znojenju, kondiciji i jačanju nogu dok pedaliramo. Naš spinning program radi na vašem cijelom tijelu .

-na koordinaciji
-na kondiciji
– na snaženju trupa i gornjeg dijela tijela
-na pokretljivosti kakvu do sada niste imali

Time je program vrlo zanimljiv, treninzi su doslovno svaki put drugačiji i posebni, a rezultati su sjajni. Jer dok je um zabavljen pravilnom pozicijom tijela nećemo niti primijetiti da se znojimo i da nam je puls vrlo visok. Znate sve one hormone sreće? Da, svi se oslobađaju tijekom ovog treninga.

Kako izgleda naš spinning program

Počinjemo laganim zagrijavanjem običnim pedaliranjem nakon kojeg izabiremo rekvizit za ovaj trening. (Trener to zna prije nego krene s treningom).

Sve vježbe su orkestrirane od strane trenera, no svatko radi svojom brzinom i mogućnošću. Također, trener je tu da kontrolira ispravnost vježbi te da vas ispravi.

Što ćete dobiti time što vas trener ispravlja? Nije li to iritantno? Kad osjetite razliku između pravilnog i vašeg uobičajenog pokreta, zavoljet ćete i najsitniju ispravku vašeg trenera.

Na našim spinn program treninzima zabava je zagarantirana! No, ne samo to. Snažit ćete se, vaše tijelo će postajati moćnije, zavoljet ćete fizičke izazove, imat ćete više kondicije te kvalitetniju tjelesnu masu. Dobit ćete volju da svoje tijelo više volite i hranite zdravije i puno ćete se bolje osjećati u njemu.

Ako do sada niste s nama vježbali, predbilježite se na dijagnostiku da vidimo možete li odmah na spinning ili vam je potrebno neko vrijeme u nekom od naših lakših programa na kojima ćemo vaše tijelo pripremiti za veće napore bez opsanosti od ozljede ili štete za vaše tijelo i potpuno sigurno.

Javi se! 

Vaš stručni tim Vježbaonice!