ZA SVE LJUBITELJE SKIJANJA PROGRAM PRIPREME ZA SKIJANJE

ZA SVE LJUBITELJE SKIJANJA I OVE GODINE PROGRAM PRIPREME ZA SKIJANJE U VJEŽBAONICI

Dosta vam je upala mišića, bolova u leđima i drugih nezgoda na skijanju? Ove godine se pripreminte na najbolji način i konačno uživajte u planinama!

Prijavite se odmah!

Već drugu godinu organiziramo ovaj program jer je moćno koristio svima koji su ga pohađali.

Evo nekih komentara polaznika prošlogodišnjeg izdanja programa pripreme za skijanje:

“Skijam veći dio svog života, ali nikad nisam ovako uživao u skijanju, ali i druženju nakon skijanja jer sam imao puno više energije i mogao sam si dozvoliti skijati cijeli dan, a onda se dobro provesti u omiljenom kafiću u odličnom društvu”! N.P.

“Nikad nisam skijala ovako sigurno i puno kao ove sezone, jednostavno je sve bilo lakše i jednostavnije. Imala sam puno više energije i osjetila sam da cijelo tijelo sudjeluje u svakom pokretu! Više ne idem na skijanje bez pripreme u Vježbaonici! Roko je zakon”! D.I.

Zašto odabrati program pripreme za skijanje u Vježbaonici

Neka skijanje ostane omiljena aktivnost

Znamo skijaše koji su izgubili ljubav za skijanje jer su se počeli bojati “pustiti skiju” jer ne vjeruju svome tijelu te nemaju dovoljno snage za skijanje.

Na odgovornom ste poslu te nemate vremena za bolovanje, s našim programom vam neće niti trebati. Dobra priprema značajno smanjuje mogućnost neželjenih posljedica aktivnog vremena na skijanju. Učinite to radi sebe i svih koji ovise o vašoj punoj funkcionalnosti.

Prezauzeti ste odvojiti vrijeme za sebe i želite tih sedam dana istinski uživati! Razumijemo vas u potpunosti. To je upravo ono što su iskusili polaznici ovog programa prošle godine.Više su skijali, bili opušteniji, bolje se zabavljali i više mogli u svakom pogledu.

Dovoljno je dobrih argumenata za priključiti se? Prijavite se odmah!

No, neka zabava počne već sada, pogledajte (trajanje najboljeg i najpoučnijeg videa koji ćete danas vidjeti  je 22 sekunde) kako je na skijanju prošao naš prijatelj Jozo. Nemojte njegovim stopama, može biti bolno, a stvarno je nepotrebno!

Tehnikalije vezano za termine, cijenu i ostalo saznajte klikom na tekst o tome. 

Broj mjesta je ograničen zato se prijavite odmah!

Prvenstvo sudjelovanja ostvarujete prema redosljedu uplate programa.