DIJASTAZA REKTUSA U TRUDNOĆI I POSLIJE TRUDNOĆE

Webinar za trenere, terapeute i stručnjake za rad s trudnicama i porodiljama

Vrijeme održavanja: 29. 05. 2022. u 11:00 h

Zašto si se ponovno našao/la u situaciji da:

Zašto uz sve edukacije koje si prošao/la i dalje ne razumiješ u kakvoj su vezi dijafragma, core i zdjelično dno?

Zašto te problem dijastaze rektusa koči da tvoja klijentica bude sretnija, snažnija i zadovoljnija a ti trener/ica s preporukom unatoč svemu što radiš?

Nakon godina i godina rada s različitim rekreativcima, a onda i s trenerima kroz edukacije iz polja zdravstvenog fitnessa, došle smo do zaključka kako se većina trenera fokusira na rješavanje krivih problema kako bi njihov posao rastao i broj klijenata se povećavao.

Većina trenera i terapeuta razmišlja kako još uvijek ne zna dovoljno, pa uvijek traga za novom inspirativnom edukacijom.

Obrati pozornost jer ovo što ćemo ti prenijeti može ti uštedjeti i novac i vrijeme. Dva resursa kojih nikad nemamo dovoljno.

Kako bi imao/la zadovoljne klijente koji će preporučiti tvoje usluge potrebno je da pomogneš svom klijentu no tu se javlja PROBLEM:

Na ovaj način ti:

Tvoja jasnoća i vodstvo mijenja u potpunosti način na koji pristupaš svom klijentu, ona jača vaš odnos, stvara povjerenje i temelje za dugoročnu suradnju.
Dragana Mosurović
@draganamosurovic

Što će se dogoditi ako ne pristupaš vašem odnosu na ovaj način?

Razumijevanjem procesa nastanka dijastaze rektusa, mogućnostima preventivnog djelovanja te s konkretnim koracima oporavka ti ćeš inspirirati promjenu drugih i dati im podršku da je njihov problem rješiv.

KROZ OVAJ WEBINAR TI ĆEŠ:

Na ovom webinaru dobiti ćeš...

Online webinar

Live online webinar u trajanju od 4 sata koji uključuje teoriju i vježbe u svrhu prevencije i rješavanja dijastaze rektusa

Materijali

Power point prezentaciju u PDF formatu koja je korištena na webinaru

Dodatno znanje

Q&A snimljen naknadno s odgovorima na pitanja koji su skupljeni kroz dugogodišnji rad predavačica

Certifikat

Certifikat o prisustvovanju webinaru

Video

Snimku webinara na korištenje od tri mjeseca

NA OVOM WEBINARU VODE TE

Dragana Mosurović & Jelena Skender

mr. sc. Dragana Mosurović

Dragana je profesionalni fitnes trener sa višegodišnjim iskustvom u radu sa trenerima i rekreativcima. Specijalizovala se u oblasti zdravstvenog fitnesa sa osobama različitog pola, uzrasta, nivoa utreniranosti i zdravstvenih problema.

Posebna oblast interesovanja i specijalizacije poslednjih godina joj je postporođajni oporavak porodilja i njihov pravilan povratak u fizičku aktivnost i trening.

Osnivač je i master trener Carpe Diem fitnes studija u Beogradu koji je usmeren na holistički pristup treningu, terapiji i edukaciji u službi zdravlja. Završila je master studije na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja i radi kao stručni saradnik na smeru Rekreacija na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi u Beogradu. Neurokinetic Level 2 je tarapeut i dugi niz godina učestvuje na raznim seminarima i konvencijama i edukuje trenere iz oblasti zdravstvenog fitnesa.

Jelena Skender, mag. cin.

Kreatorica Active Natal© online programa za vježbanje u trudnoći te istoimene edukacije za stručnjake, vlasnica Vježbaonice, trenerica s više od 15 godina iskustva, mama četverogodišnje Kriste Anastazije.

Jedina osoba na području Republike Hrvatske koja je završila edukaciju kod biomehaničarke Katy Bowman, i koja je stekla naziv Certified personal trainer – Restorative Exercise Specialist.

Vizionarka, zaljubljenica u pokret i način na koji ljudsko tijelo funkcionira.

TVOJA INVESTICIJA

Zanima te ova tematika no nisi siguran/na da li je ovo za tebe?

Iskoristi ovu jedinstvenu priliku koja ti se pruža samo za vrijeme promocije novog webinara i preuzmi naš besplatni webinar na temu “Tri najčešće greške u radu s porodiljama”.

Često postavljena pitanja

Predviđeno trajanje webinara je 4 sata.

Webinar će se nakon live Zoom predavanja prebaciti na online platformu te će vam biti dostupan u najkraćem mogućem roku. Planirani rok je 48h.

Webinar ti je dostupan tri mjeseca na korištenje.

Materijali koje predaju Dagana i Jelena su iznimno lako razumljivi i primjenjivi čak i početnicima. No svakako vam savjetujemo da prvo pogledate naš besplatni webinar 3 najčešće greške u radu s porodiljama kako bi dobili osnovne smjernice na ovu temu.

Da! Webinar je teoretskog ali i prakitčnog tipa s razumljivim materijalima koje odmah nkon webinara možete primjeniti u svom radu.

Da! To je ljepota načina na koji Dragana i Jelena predaju. Vrlo je pitko, razumljivo s prepuno praktičnog iskustva da će se i netko tko nije trenerske struke lako snaći u materijalima.

Nakon uplate webinara ne postoji mogućnost povrata uplaćenog novca.