VJEŽBAONICA obrt za usluge Vl. Jelena Skender OIB: 13940405254, Jarun 22, 10000 Zagreb

Kontakt za zaštitu osobnih podataka: info@vjezbaonica.hr  

Vaše podatke obrađujemo u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka 2016/679 (GDPR).

Zašto prikupljamo vaše osobne podatke?

Ako ste se prijavili za primanje našeg newslettera, osobne podatke koje ste nam tom prilikom ostavili obrađujemo kako bismo Vam na adresu elektroničke pošte slali informacije o novostima i pogodnostima. Obradu osobnih podataka za primanje newslettera temeljimo na privoli koju ste nam za takvu obradu dali prilikom prijave.

Vaše osobne podatke prikupljamo i kako bismo odgovorili na upite koje ste nam uputili putem obrazaca za kontakt koji su dostupni na našem webu. Također, osobne podatke koje prikupljamo putem prijavnica za vježbanje obrađujemo kako bismo Vas mogli upisati na željeni trening. Pravna osnova za ove obrade osobnih podataka je poduzimanje predugovornih radnji na Vaš zahtjev.

Osobne podatke osoba koje su upisane na naše treninge obrađujemo u svrhu izvršavanja ugovornih obveza.

Prilikom prijave na treninge i u sklopu treninga prikupljamo i određene podatke koji se odnose na Vaše zdravlje. Podaci o zdravlju potrebni su nam kako bismo mogli prilagoditi trening i osigurati da je primjeren Vašoj fizičkoj i mentalnoj spremi. Ove osobne podatke obrađujemo isključivo temeljem privole za obradu tih podataka koju ste nam dali prilikom prijave.

S kime dijelimo vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke ne prosljeđujemo trećim stranama.

Prilikom obrade osobnih podataka koristimo se pomoćnim alatima, kao što su Mailchimp za slanje newslettera i Google Forms za obradu prijavnica. Vaši podaci pohranjeni su na Mailchimp i Google poslužiteljima, ali pristup tim osobnim podacima pristupaju samo ovlaštene osobe Vježbaonice.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Podatke koje ste nam ostavili prilikom prijave na newsletter pohranjujemo i obrađujemo sve dok za to imamo Vašu privolu. Ako ste privolu povukli odabirom odjave s newsletter liste, Vaše podatke od tog trenutka više nećemo obrađivati niti pohranjivati.

Podatke koje ste nam ostavili postavljanjem upita putem kontakt obrazaca pohranjujemo 90 dana od posljednjeg kontakta.

Ako ste polaznik naših programa, Vaše osobne podatke obrađujemo za cijelo vrijeme trajanja ugovornog odnosa. U sklopu ugovornog odnosa izdajemo i račune za naše usluge, a račune čuvamo 6 godina od nastanka računovodstvenog događaja. 

Koja su vaša prava u obradi osobnih podataka?

Imate pravo zatražiti pristup svojim osobnim podacima i njihovu kopiju, brisanje podataka, izmjenu i ograničenje obrade.

Zahtjeve za ispunjenje prava  i sve druge upite možete uputiti na kontakt: info@vjezbaonica.hr 

Ako smatrate da su neka vaša prava prekršena, imate pravo uložiti i pritužbu nadzornom tijelu – Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Selska cesta 136, 10000 Zagreb, azop@azop.hr.