VJEŽBAONICA U ŠKOLI

Naša mlada vježbačica Lucija jako voli dolaziti na naše treninge! Odlučila je stoga pozvati nas na sat tjelesnog kako bi i njeni prijatelji vidjeli kako je super vježbati s nama.

Zadatak joj nije bio ni malo lak. Morala je nagovoriti učiteljicu da nas pozove, a onda nas da se odazovemo. Nakon toga trebalo je dogovoriti termin.

Naravno, i mi i učiteljica složili smo se bez nagovaranja. Termin je ipak bilo  malo teže dogovoriti, no na kraju smo uspjeli.

Posjetili smo školu i 4.a razred. Jelena je vodila sat, a Siniša je kao i uvijek bio sa strane i služio Jeleni kao asistent na kojem je pokazivala što se u tijelu događa kada vježbamo. Naravno, objasnila je mladim vježbačima zašto je Siniša tako mršav i zašto nema mišiće. Jednostavno, zato što ne vježba. Nakon toga cijeli se 4.a zdušno dao vježbanju i vrlo pozorno su slušali Jelenine upute. Učiteljica Vesna je bila oduševljena aktivnošću svojih učenika. Pozvala nas je da se još ponekad priključimo satu tjelesnog. Siniša je također dobio poziv na sat prirode. Kada tema bude ljudsko tijelo.

Pročitajte još: Jelenin blog Vježbaonica i klinci se vole

Vježbanje za klince i mlade

Jedan poseban dan za klince u Vježbaonici

U nastavku pogledajte slike.

Vježbaonica u školi Mali VJežbači i Jelena tko će prije Vježbanje u osnovnoj školi na Jarunu by Vježbaonica Super trening u školi na Jarunu Jelena i Siniša iz Vježbaonice u školi na Jarunu Vježbaonica u posjeti osnovnoj školi na Jarunu