TAJNA SAVRŠENOG SHOPPINGA

Nalaziš li se i ti u velikoj većini koja misli da je za savršen shopping dovoljno ponijeti kartice ili dovoljno novaca? Evo novosti za tebe: Nije! Dokaz za ovu tvrdnju je svaki tvoj shopping iz kojega si se vratila nezadovoljna!

Savršen shopping je kompleks vještina i mogućnosti. Ne samo financijskih mogućnosti.

Formula za savršen shopping je:

-odlično raspoloženje-

vjerojatno si i sama primijetila kako si u onoj maloj crnoj haljinici izgledala bolje, ljepše i zgodnije kada si raspoložena nego kad si u shopping otišla neraspoložena. Kako možeš biti sigurna da si dovoljno često odlično raspoložena? Jednostavno, postani član Vježbaonice! Hrpa naših klijentica će ti reći kako je i pet puta češće odlično raspoložena nego prije vježbanja s nama. Jednostavno zar ne? OK, treba se potruditi no isplati se.

odličan izgled-

eh, da. Veliki broj žena je u začaranom krugu. Nezadovoljne izgledom odlaze u shopping utjehe i dok se gledaju u ogledalu u haljini koja je tako lijepo stajala onoj glupoj lutki padaju u još veću depresiju. Mogla bi pretpostaviti da govorimo samo o onima koje imaju višak kilograma. No, i žene sa normalnom kilažom izgledaju puno bolje kada vježbaju u Vježbaonici! Kada su mišići u tonusu, tvoje ruke izgledaju ženstvenije, zategnute su i lijepe. Ponekad ti stav nije baš uspravan, u Vježbaonici ćeš ga dovesti do savršenstva. Zaboravi na onu „grbicu“ na leđima. I ne, to nije genetika kako se voliš tješiti, malo rada sa stručnjacima rješava problem. Tvoje noge će izgledati duže i vretenaste, savršene baš za one uske hlače pored kojih si jučer prošla sa uzdahom.

dovoljno novaca-

ovo vjerujem ne treba objašnjavati, no za to nismo stručni. Na dva elementa savršenog shoppinga možemo utjecati, za ovaj ćeš se morati snaći sama. No, sigurni smo da ćeš uz naše treninge steći i više energije za to. A kad imaš energije, samo je još korak do ostvarenja cilja.

Zanima te kako do savršenih selfieja? pročitaj tekst!