VJEŽBAONICA ROĐENDAONICA

vježbaonica rođendaonica

Pokrećemo novi projekt na nagovor onih koji su se uvjerili u to što radimo i kako to radimo. Projekt se zove VJEŽBAONICA ROĐENDAONICA!

Uz stručno vodstvo vaša će djeca imati vođenu zabavu u potpunosti prilagođenu njima i njihovom uzrastu te osmišljenu tako da podržava razvoj mozga, učenje i snalaženje u prostoru, možda je malo nezgodno reći “timski rad” no suradnja među klincima će u nekim vježbama biti potrebna kako bi se ostvarili zadaci, a to im svakako može koristiti u budućnosti.

Vježbaonica rođendaonica je zamišljena za healthy birthday partije na kojima se neće služiti ništa nezdravo, nema klasičnih grickalica, zamijenjene su zdravim grickalicama, torta ne sadrži šećer i nije pečena. A sokovi nisu gazirani nego su svježe iscijeđeni od voća i povrća.

Vježbaonica rođendaonica se nalazi na adresi jarun 22 gdje je i Vježbaonica, možete rezervirati termine tijekom vikenda i to:

subota od 12.00 do 14.30, 15.00 do 17.30 te od 18.00 do 20.30

te nedjeljom od 9.00 do 11.30, 12.00 do 14.30, 15.00 do 17.30 te od 18.00 do 20.30

Što možete očekivati?

  • puno zabave za vaše klince
  • stručno vođenje i edukativan sadržaj
  • profesionalan odnos ekipe vježbaonica rođendaonica
  • i svakako da ćete morati ponovno doći

Program:

Skupljanje ekipe, program počinje 10 min iza termina dolaska.

Prolazak poligona s vježbama (prvo trener kaže upute onda se prolazi poligon. Teže vježbe trener pomaže odraditi. Tijekom prolaka poligona svaka vježba ima svoje ime i opis usporedbu sa kretanjem i ponašanjem životinje i slično.

Upoznavanje sa Sinišom. Tko je Siniša, kako nam on može pomoći da naučimo više o tijelu?

Podjela djece u dvije skupine te granje igara koje zahtjevaju različite vještine.

Vrijeme za grickalice i otvaranje poklona?

igranje igara

pričanje priče

Klopanje torte

Jedno znamo, vaši će klinci uživati s našim trenerima i zabavit će se na zdrav i edukativan način. Nemojte se čuditi ako nešto što su naučili kod nas počnu primjenjivati i kod kuće. Podržite ih i zabavite se s njima. Svaka vježba koju radimo odlična je za razvoj vašeg djeteta.

(moguće je organzirati predavanje za roditelje kako bi dobili nekoliko dobrih ideja kako na zanimljiv način predstaviti nove stvari svojim klincima i zajedno s njima raditi konstruktivne i edukativne stvari.

Pogledajte kako su se zabavili klinci iz vrtića kod nas: vjezbaonica.hr/novosti/jedan-poseban-dan-za-klince-u-vjezbaonici/

zainteresirani? Javite se za više informacija!

Voditeljica je završila edukaciju po NTC sustavu: više o tome.