VJEŽBAONICA ROĐENDAONICA pogledajte kratki video

Draga djeco i dragi roditelji imamo divno iznenađenje za vas!

Vježbaonica je u suradnji s našim Vježbekom pripremila Healthy Birthday!

Zdrave i fine rođendane za djecu između cca 5 i 10 godina starosti.

Ako vam treba nova i odlična ideja kako i gdje proslaviti rođendan vaših najdražih, a da oni pri tome uživaju, napreduju, nešto novo nauče i budu aktivni, evo najbolje prilike za to! Rođendaonica Healthy Birthday!

Healthy Brithday, zdrava i aktivna rođendaonica počinje s radom od 6.5.2017.

Na rođendanima koje organiziramo dvije će kvalificirane voditeljice provoditi program koji smo stvorili za najveću dobrobit vaših najmlađih. Program “pametnica-sposobnica” je osmišljen tako da vaša djeca na zabavan i siguran način uče nove kretne obrasce te kroz pokret i igru razvijaju svoje intelektualne i motoričke sposobnosti. radit ćemo vježbe za razvoj inteligencije, vježbe koje potiču povezivanje lijeve i desne moždane polutke, vježbe koje razvijaju motoričke sposobnosti, brzo razmišljanje i snalaženje u prostoru. I to na način na koji vaše dijete najviše voli učiti! Kroz igru!

Kako bi sve ostalo bilo u zdravom i korisnom tonu naša rođendaonica uz pomoć naših partnera nudi i ukusne, a zdrave slastice, grickalice i fine torte bez štetnih sastojaka s isključivo organskim namirnicama. Jer naši najmlađi zaslužuju najbolje.

Dakle, konačno postoji mjesto na koje će vaše dijete htjeti ići, a vi ćete ga s veseljem i sigurnošću moći ostaviti.

Healthy Birthday obuhvaća:

Organizaciju animacije u trajanju 2.5 sata

Stručno vodstvo pedagoga i kineziologa

Animaciju koja uključuje razvoj motorike te mentalni razvoj kroz naš program “pametnica-sposobnica” (osmislila Vježbaonica)

Zdrave kolače i slastice prema izboru u ponudi koju imamo bez rafiniranog šećera i aditiva te jako ukusno i zaslađeno datuljama, medom, drugim suhim voćem te organski uzgojenim namirnicama, vaši će klinci biti oduševljeni

Zdrave i fine voćne cijeđene sokove umjesto umjetno zaslađenih

Sigurno i podržavajuće okruženje

Učenje vježbi koje će moći raditi doma, naučiti svoje prijatelje u vrtiću, školi i svoje roditelje

Fotografije na USB memoriji

Dvadeset pozivnica s imenom slavljenika

Ponuda se bazira na 20 klinaca

Vrijeme je za drugačiju vrstu rođendana! Pokažite svojoj djeci da vam oraganizacija najboljeg rođendana za njih nije samo još jedna obaveza nego da im zaista želite prirediti zabavu koja će ih oduševiti, a zdrava je i korisna za njihov razvoj i stvaranje zdravih navika.

Cijena na bazi 20 djece je 1250 kn plus torta i slastice po vašem izboru s našeg menija koje plaćate prema količni narudžbe.

Detalje i slobodne termine zatražitena: info@vjezbaonica.hr ili na broj telefona 0915510687

Pogledajte kratki video o Vježbeku i ekipi!