Vježbaonica-centar zbivanja za trudnice

Sretni smo i drago nam je da možemo reći kako je Vježbaonica ovih dana centar zbivanja za trudnice. Naše grupe vježbanja za trudnice su pune, a u srijedu se održala još jedna predivna radionica “Čarobna trudnoća porod i majčinstvo” koju je osmislila naša Jelena te realizirala u suradnji sa još dvije predivne majke i stručnjakinje. (Za termine sljedeće radionice pošaljite upit na mail na kraju teksta).
Ponosni smo da mnoge naše vježbačice vježbaju kod nas i tijekom trudnoće te se ubrzo nakon poroda ponovno vraćaju na treninge je razumiju i osjete koliko se dobro osjećaju i koliko je dobro vježbati u ovom predivnom životnom periodu.
Zašto nas volite
Oni koji nas prate i vježbaju s nama znaju koliko držimo do kvalitete pokreta i sigurnosti. Naš program je koncipiran tako da trudnice dobiju samopouzdanje u svoje tijelo te budu opuštenije tijekom trudnoće i samog poroda. A svi znamo koliko je to važno za njih. Osim toga u vježbama aktiviramo mišiće koje u svakodnevnom životu gotovo uopće ne aktiviramo budući da ne znamo kako, a izuzetno su važni ne samo u ovom životnom periodu nego i za oporavak nakon trudnoće i poroda, kao i u svakodnevnom životu. Time podižemo kvalitetu života i pokreta ali i zadovoljstvo vlastitim tijelom.  Mi to zovemo “zavoli svoje tijelo” to je naša poslovna i životna filozofija.
 Ukoliko je filozofija zavoli svoje tijelo nešto što želite u vlastitom životu pridružite nam se ne samo kroz grupe za trudnice nego i kroz ostale programe koji će vam pomoći da zavolite svoje tijelo i ovladate njime.
Upravo sama ta nemogućnost vladanja tijelom i nesigurnost u kvalitetu reakcije mnoge od nas udaljava od aktivnijeg života. Biste li željeli to promijeniti? Kada nešto razumijemo lakše nam je to koristiti i lakše nam je to voljeti. Svaka odgovorna osoba duguje sebi zavoljeti svoje tijelo i to je vaš zadatak. No mi smo tu za vas kako bismo vam to olakšali i omogućili na najjednostavniji i najučinkovitiji način.
Želite li nam se pridružiti ili saznati više detalja, veslimo se vašem javljanju!
Pročitajte još: Masaža za trudnice
                           Vježbanje za trudnice-program za bezbolnu trudnoću
Vaš stručni tim Vježbaonice!