VJEŽBANJE ZA TRUDNICE-NAJBOLJE VJEŽBANJE U GRADU

Vježbanje za trudnice je jedan od naših specijaliziranih programa pomoću kojeg će svaka buduća majka steći samopouzdanje i pripremiti se za porod i majčinstvo. Također, vježbanjem ćemo značajno smanjiti neželjene nuspojave trudnoće kao što su bolovi u nogama i donjem dijelu kralježnice tako tipične za trudnoću. Otkrit ćemo vam tajnu- ne moraju vas boljeti leđa, ne morate se gegati kao pingvin. Sve što trebate je pripremiti tijelo za promjene koje nosi drugo stanje.

Vježbanje za trudnice sastoji se od laganih vježbi u kojima se naglasak stavlja na pravilno izvođenje vježbi te primjenu naučenih kretnih obrazaca i izvan treninga. Za rezultat imamo pravilno držanje tijela i pravilne pokrete te za bolove nema mjesta.

Naš program vježbanje za trudnice ojačava specifične regije tijela koje su trudnoćom najviše pogođena jer njima pomoć najviše treba.

Ako želite biti najbolja majka koja možete biti, bit će vam potrebno puno snage za nošenje djeteta nakon što se rodi. Podizanje, previjanje i svi istali potrebni pokreti mogu značajno opteretiti tijelo ako ih ne izvodimo pravilno.

Pridružite se zato našem programu za trudnice i dovedite se u poziciju najbolje majke koja možete biti.

Jer o tome vi odlučujete!

Ne zaboravimo da je vježbanje u trudnoći preporučeno od strane liječnika, naravno u koliko je trudnoća uredna. O tome možete pročitati na ovom linku.

 

Više o programu pročitajte na linku vježbe za bezbolan porod

Prijavite se ovdje