Vježbanje za trudnice – vježbanje za bezbolnu trudnoću

 

vježbanje za trudnice
vježbanje za trudnice

U našem prostoru možete pronaći najbolji program za vježbanje za trudnice jarun.

Sve detalje i cijeni, terminima i o programu vježbanja možete pročitati: https://www.vjezbaonica.hr/programi/trudnice/

Počinjemo sa laganim zagrijavanjem prema mogućnostima vježbačica kako bismo tijelo pripremili na fizičku aktivnost te potaknuli tijelo na aktivaciju samočistećih mehnizama.

Zatim se izvode nizovi vježbi prilagođenih trudnicama na kojima se stavlja naglasak na ispravljanje nepravilnih kretnih struktura, ojačavanje dijelova tijela najviše pogođenih promjenama tijekom trudnoće, vježbama učimo trudnice najučinkovitijim kretnim obrascima i načinima gibanja. Time smanjujemo posljedice trudnoće, povećanja kilaže i promjene težišta tijela.

Našim programom “vježbanje za trudnice Jarun” postižemo odlične rezultate, neki od njih su:

nema bolova u stopalima i donjem dijelu kralježnice jer im je tijelo dovoljno jako držati samoga sebe te se stopala ne preopterećuju, također položaj tijela je optimalan i ne dolazi do preopterećenja donjeg dijela kralježnice, automatski nema bolova

nema negativnih posljedica trudnoće usljed slabih i neaktivnih mišića zdjeličnog dna. Rad na ovim mišićima je zastupljen u treningu.

porod je lakši, brži i manje bolan. Ovo je nešto što bi svaka trudnica potpisala prije nego do poroda dođe.

tijelo je potpuno funkcionalno i u odmakloj trudnoći. Imali smo vježbačice koje žele doći na trening i na sam dan termina poroda.

brži oporavak nakon poroda i povratak u jednako ili bolje stanje nego prije trudnoće

-vježbanje u trudnoći smanjuje mogućnost pojave visokog krvnog pritiska i trudničkog dijabetesa

-istraživanja govore kako se mozak bebe čija je majka vježbala tijekom trudnoće brže razvija nego kod beba čije mame nisu vježbale.

Pronađite sebe u novom načinu vježbanja, poboljšajte ne samo trudnoću i porod nego i povratak u formu. Može biti puno jednostavnije nego što mislite ako ste se uključile u naš program vježbanje za trudnice jarun.