VJEŽBANJE U VJEŽBAONICI

Novi koncept rada

Najveća promjena je ukudanje grupnih treninga u dvorani.

Da, jako je lijepo vidjeti punu dvoranu i vaša zadovoljna lica. No postoje dva velika problema. 

  1. Zakon to trenutno ne dozvoljava
  2. Iskustvo mi je pokazalo da nije moguće kvalitetno voditi, korigirati i usmjeravati grupu od dvanaest osoba, a da netko ne bude zakinut za nešto. Naravno, pada kvaliteta i zadovoljstvo moje i vaše. A ni konačni rezulati nisu onakvi kakve želimo ti i ja. 

Ipak, pobrinuli smo se za sve vas koji želite vježbati s nama u grupi da grupni treninzi online idu dalje. 

Za one koji baš žele uživo vježbati s nama, a anketa kaže da je takvih velika većina, pripremila sam dva načina rada. 

-Individualno vježbanje

-Poluindividualno vježbanje

Vježbačicama je jako odgovaralo kad im se posrećilo pa su bile u manjim grupama. 

Sad taj benefit uvodimo kao standard. 

Evo kako će naši paketi izgledati i što će sve sadržavati. 

Najvrjedniji i najcjenjeniji program vježbanja u Vježbaonici oduvijek je bio naš posebni INDIVIDUALNI RAD i poseban odnos prema vježbaču. 

Njime smo postigli toliko čudesnih rezultata vježbača da ih je nemoguće nabrojati. 

Događale su se stvari koje vježbači nisu vjerovali da su moguće. 

-Neki su skinuli neželjene kilograme bez dijeta i „ubijanja sala“ samim time što su upoznali svoje tijelo i počeli komunicirati s njim 

-Neki su se zauvijek riješili bolova u vratu, leđima, riješili posljedice poroda koje su vukli sa sobom godinama dok nisu upoznali nas

-Neki su dobili dijelove tijela o kojima su oduvijek sanjali. Da, neki od vas su zaplakali od sreće kad su vidjeli svoje tijelo

-Gotovo sve vi ste postale privlačnije sebi i zadovoljnije svojim tijelom

-Nekima je vježbanje s nama pomoglo donijeti velike, ogromne promjene u životu

-Neki od vas su postali bolji partneri, roditelji te su zbog toga počeli uživati u nečemu što je za njih prije bila gnjavaža i problem, samo još jedna obveza

-Neki su imali energije učiniti dodatni korak, nekoliko klijenata mi se javilo sa six packom jer je to bila jedna od njihovih velikih želja, a ne bi to nikada uspjeli da kod nas nisu pripremili tijelo za veće napore na siguran način

-Neki su ispunili snove i otrčali maraton u New Yorku bez bolova i s lakoćom…

Znam da ti možda ne želiš otrčati maraton, ali znam da želiš ispuniti neki svoj san. Želim da znaš da smo tu za tebe i da  ćemo ti biti vjerni pratioci i podrška na putu do toga. 

Sada je sve to konačno na pladnju ispred tebe. 

Sada će znanje i iskustvo sa zapada, kroz moje edukacije u Americi

Istoka kroz Svitlanino iskustvo i znanje stečeno u Rusiji i Ukrajini, te kroz njeno iskustvo kao aktivne sportašice biti tebi na usluzi na najbolji mogući način. 

Želim priliku da još bolje znam što mogu učiniti za tebe

Odlučila sam osobno razgovarati s vama. Nova era Vježbanice počinje s ovim mailom. 

-Zato što želim od tebe čuti o tvojim ciljevima

-Zato što smo partneri u ovom procesu

-Zato što želim čuti tvoje mišljenje i reći ti može li ovaj program i način rada ostvariti tvoje snove ili ćeš možda ono što želiš pronaći na nekom drugom mjestu. 

Stoga te molim da mi odgovoriš na ovaj mail s porukom „Sviđa mi se ovo“ i brojem telefona kako bih te mogla kontaktirati tijekom sljedećih dan ili dva ako osjetiš da je gore opisani način rada nešto što želiš i trebaš. 

S izborom nekog od ovih paketa daješ dopuštenje sebi da iz ove situacije uzmeš najbolje za sebe i da se ove „krize“ sjećaš kao trenutka kada si sebi i svome tijelu konačno dala ono što zaslužuješ. 

Sada još saznaj kako sam zamislila pakete

Prema vašim odgovorima u anketi, ovi paketi će zadovoljiti najviše vas i dati vam najviše od onoga što želite/ trebate, te dosta od onoga što niti ne znate da želite i trebate. 

 

  1. INDIVIDUALNI PROGRAM Vježbaonica Exclusiv

-11 individualnih treninga po cijeni 10

-Rad na specifičnim situacijama, problemima, ciljevima prilagođen tebi (skini ilograme, aktiviraj „mrtvi“ mišić da prestane boljeti, izgledaj bolje, budi jača, imaj više energije…) 

-Ciljane restorativne vježbe (ni ne znaš koliko lakoće mikro promjene u tvom kretanju mogu donijeti lakoće, bezbolnosti i učinkovitosti)

-Osobne konzultacije i savjetovanje (dobit ću tvoj feedback i još bolje prilagoditi rad onome što želiš)

-Popust 30 % na jednu masažu mjesečno (masaža nakon karantene i izolacije nikada nije bila potrebnija tvome tijelu. Dajem ti značajan popust da te motiviram da svome tijelu daš ono što mu je potrebno, da ne spominjemo da to spada u red njege vlastitog tijela). 

-Dodatno, besplatan ulaz u plaćenu grupu s cijelim treninzima, korektivnim vježbama ili izazovima za pojedne djelove tijela ili specifičan cilj 

-Prema želji boost program izazova za brže i moćnije postizanje željenog cilja (Samo ovo će kao nadogradnja ubrzati tvoj napredak do 40 %, Kroz ovo ću te voditi osobno u dogovoru s tobom).

-20 % popusta na usluge nutricionista (dijagnostika, mjerenje,savjetovanje, plan prehrane s obzirrom na cilj…) 

-Precizno osobno praćenje rezultata

-Plan fakultativnog treninga (Za one koji žele više, dobit ćeš točne upute koje aktivnosti provoditi u prirodi, na godišnjem odmoru, na putovanju, u hotelskoj sobi, dok gledaš film navečer ispred televizora, dok kuhaš ili čekaš zeleno na semaforu). 

 

  1. POLUINDIVIDUALNI RAD Vježbaonica sinergy

-Grupa do 5 polaznika ( Tako će svatko od vas dobiti moju punu pozornost, ne samo oni koji rade stvari na pogrešan način kao što je često bio slučaj u večim grupama). 

-2 treninga tjedno u grupi po izboru u terminu po izboru (s obzirom na slobodna mjesta)

-Restorativne vježbe prilagođene općim ciljevima (S bzirom na tvoje trenutno stanje davat ćemo vježbe koje će taj dio tansformirati, bazirat ćemo se na najvećoj dobrobiti za grupu, rješavat ćemo „Zastavice“ na rukama, „jahaće hlače“ na kukovima, bolna koljena, zglobove, bol i napetost u vratu, glavobolje, naučit ćeš udahnuti što će ti dati 30 % više kisika u tijelo.)

-Oblikovanje grupe i treninga prema zajedničkim ciljevima (Grupe ćemo koliko to bude moguće organizirati prema zajedničkim ciljevima kako bismo se mogli fokusirati na to, a ti ćeš time dobiti besplatnu motivacijsku grupu)

-20 % popust na jednu masažu mjesečno (masaža nakon karantene i izolacije nikada nije bila potrebnija tvome tijelu. Dajem ti značajan popust da te motiviram da svome tijelu daš ono što mu je potrebno, da ne spominjemo da to spada u red njege vlastitog tijela).

-Besplatan pristup plaćenoj grupi online vježbanja s neograničenim brojem treninga, izazovima i savjetima

-Grupno praćenje rezultata 

-Povremene nagrade onima s najboljim rezultatima kako bih sve vas još više motivirala

 

  1. GRUPNI ONLINE RAD virtualna Vježbaonica

– 24/7 pristup grupi i treninzima

-Vježbanje kada i gdje želite

– Mogućnost svakodnevnog vježbanja po našem programu bez dodatne naplate

-Mogućnost vježbanja s obitelji ili prijateljima bez dodatne naplate

– Savjeti za brži napredak

-Izazovi

-Vježbe protiv bolova

-Podrška grupe

-Odgovori na pitanja

 

Za prijave, ostale informacije i sva pitanja obrati nam se putem ovog linka:

Javi se

 

Odgovori