Trening stvoren za poslovne žene

Volimo uspješne poslovne žene i one vole Vježbaonicu. Zato je naše vježbanje za poslovne žene vrlo popularno.

Zato što znaju što hoće te razumiju što je najbolje za njih. A kada to pronađu, kao što je slučaj sa Vježbaonicom, posvećene su.

Kod nas je normalno čuti-idem na konferenciju u Frankfurt, koji mi je rekvizit najjednostanije ponijeti i što da radim jer ću propustiti trening?

Izlazak iz svakodnevne rutine nije nešto što nas može i treba maknuti od ostvarivanja naših ciljeva.

Uspješne, prelijepe, zgodne i moćne žene koje dolaze kod nas to znaju i tako se ponašaju. Ne propuštaju priliku za pokret. Ne propuštaju priliku za napredak. Stoga, kad već isto mislimo ni mi ne propuštamo priliku da učinimo sve da im to olakšamo. Stoga će nekada dobiti trening na videu ili ćemo napraviti live samo za njih, a ponekad ćemo to napraviti za sve naše vježbače.

Svakodnevni poslovni izazovi ostavljaju malo vremena za sve divne stvari koje čine život stoga je puno onoga što kreiramo za njih jednostavno i učinkovito. Kako na treningu, tako i izvan naših dvorana.

Sjedenje u automobilu, tipkanje na računalu ili na telefonu nešto je što uzima svoj danak. No, mi volimo djelovati prije nego što doće do problema, a slažemo se s onom internet izrekom „gotovo sve što isključimo i nakon nekoliko minuta uključimo bolje radi, pa tako i vi“.