Jelena Skender

Objavljeno: 29. 3. 2016. Podijeli na

Gazdarica u Vježbaonici!

Nakon nekoliko godina rada, razvoja i učenja odlučila je stvoriti svoj mali svijet pokreta, tako je nastala Vježbaonica.

Ova profesorica kineziologije sa tisućama sati vođenja treninga iza sebe garantira da vam na treningu neće biti dosadno i da ćete sa svakog sata izaći bolji nego ste došli.

S vremenom je shvaćala kako je tijelo puno više od stroja za podizanje tereta te je svoju izobrazbu i proučavanje pokreta nastavila graditi i nakon što je otvorila svoj studio. I to daje rezultate. Sav rad u Vježbaonici stalno napreduje. Klijenti su sve zadovoljniji, a Vježbaonica sve manje zamjenjiva bilo kojim drugim načinom vježbanja.

Prije nego je otvorila Vježbaonicu bavila se odbojkom i plesom. Pokret je od malih nogu važan dio njenoga života.

U poslovnom smislu uspjela je ono što će mnogi čak i puno iskusniji od nje nazvati nemogućim. uklopila je uspješnu poslovnu karijeru u svoj život te sve što želi i treba radi bez stresa, mirno i lako. Vođenje posla joj nije stres nego zadovoljstvo, jednako kao i učenje novih stvari ili vođenje treninga. Uspjela je oko sebe okupiti odličan mladi tim koji je uspješan, izuzetno motiviran i daleko iznad svojih kolega po znanju, volji i sposobnostima.

Privatno su stvari još malo bolje. Uskoro očekuje bebu i veseli se ulozi majke. Slobodno vrijeme provodi sa suprugom, obitelji i prijateljima, u druženju ili u prirodi. Osobni i poslovni život joj se isprepliću, no njena organiziranost joj je pomogla da sve funkcionira upravo kako treba.

Iako je teško za povjerovati, Jelena obožava slatkiše i rijetko im uspjeva odoljeti…. kao i nekim drugim slatkim stvarima u životu. No, što je život ako nije sladak?!

Veselimo se njenim budućim projektima. Znamo da će ih biti i da će biti još bolji nego do sada.

Update: 13.4.2017. Jelena je postala majka. Život joj je postao još malo ljepši kroz jednu novu dimenziju koju doživljava iz nove uloge. Neki kažu najvažnije uloge u životu.

Pročitajte još Jeleninu priču o Vježbaonici