Trapez u Vježbaonici

Novi rekvizit koji vam se sviđa, no koji ćete obožavati kada probate trening s nama.

Zašto smo se odlučili za baš ovaj novi rekvizit

Kod nas ništa ne ide konvencionalnim putem, tako ni ovaj rekvizit nije rezultat istraživanja tržišta ili promatranja i svladavanja konkurencije.

Ovo je rezultat ljubavi.

Došla nam je ideja, uzeli smo jedan za „interne potrebe“ i zaljubili se. Tek kad smo se počeli igrati shvatili smo mogućnosti. A kada smo shvatili mogućnosti, zavoljeli smo trapez još više.

Da, zabavno je. No i korisno. Vježbanje na ovaj način promijenit će vašu percepciju gravitacije.

Mnogi će reći kako vježbanje na trapezu može riješiti sve vaše probleme s kralježnicom. I na žalost, slagat će vas.

Da, trapez i „bestežinska stanja“ mogu pomoći kod problema s leđima, ali isključivo kroz olakšanje. No, imate sreće. Nakon što vam olakšamo probleme s kralježnicom i riješit ćemo ih kroz naše ostale programe ili individualni rad.

S nama ste u dobrim rukama.

Probava i cirkulacija su još neke od benefita vježbanja na ovaj način, no mnogi će kao najveći navesti oslobađanje od stresa. Zamisli! Vježbaš, sjajno se zabavljaš, tijelo ti je zahvalno, a stres se smanjuje!?! Pa može li bolje od toga?

Može. Kao i sve i ovaj smo program unaprijedili te ono što ćete raditi kod nas nećete imati priliku raditi nigdje drugdje. Sigurnost je zagarantirana. Kako smo rekli, u sigurnim ste rukama.

Znate li koliko su vaša ramena moćna? A znate li koliko malo pozornosti im dajemo? S vježbanjem na trapezu to mijenjamo na najbolji mogući način. Taj jako kompleksan zglob dobiva pravu funkciju te se ojačava, no vrlo blago i postepeno. Taman kako mi to u Vježbaonici najviše volimo.

Napetost u mišićima mnogi od nas nose neprestano sa sobom. Emocije stvaraju tu napetost, a potpomognuto vježbanje na trapezu dovodi do toga da tijelo počne vjerovati samo sebi. Tada tenzija popušta. Spomenuli smo oslobađanje od stresa, to se događa upravo zbog ovoga opuštanja mišića i povjerenja koje tijelo počinje imati samo u sebe. Lakoća tijela i oslobađanje osjećaja pritiska koji svatko od nas ima u nekom dijelu tijela je ono što zaista želite doživjeti.

Nismo nabrojali sve benefite, otkrijte ih sami na satu vježbanja na trapezu. No prije nego dođete, saznajte nešto o kontraindikacijama.

Dakle, na trapezu ne bi trebale vježbati osobe koje imaju problema sa visokim krvnim pritiskom, većim problemima s kralježnicom (ovo ćemo utvrditi na dijagnostičkom satu), glaukomom ili srčanim smetnjama.

Trenutno se možete prijaviti na besplatan probni trening u Vježbaonici.

Mjesta imamo ograničeni broj stoga nismo sigurni da će svi zainteresirani dobiti priliku probati trening. Zato se javite na vrijeme na info@vjezbaonica.hr

Saznate cijene programa i kako moežte sudjelovati u njemu.

 

Pozdrav od stručnog tima Vježbaonice!