Sportsko druženje u Avenue Mallu

[Piše: Jelena Pešut]

Ni kiša nije spriječila Vježbaonicu da se za vikend 14.9.2014. pridruži projektu «Pokret za radost» pod pokroviteljstvom Coca-Cole, u sklopu Europskog tjedna mobilnosti. Cijeli se projekt trebao odvijati na Bundeku, no kako nam je kiša cijelo ljeto mrsila račune na godišnjem – tako smo i taj vikend dočekali kišno. Prebacili smo se na najbližu lokaciju na zatvorenom, u Avenue Mall.

Vizualni dio treninga na trampolinima bili su naši treneri Jan i Ivana koja ga je vjerno pratila skidajući pokrete «napamet» jer se cijeli trening odvijao na pozornici, bez ogledala. Jelena je bila audio zapis prezentacije treninga. U 30 minuta demonstrirali smo skraćenu verziju treninga i pokazali vježbe zagrijavanja svih zglobova lokomotrnog aparata, metodički prikazali vježbe skokova (od jednostavnijih ka težim skokovima, od sporijeg ka bržem tempu, skokove u koordinaciji s rukama, proprioceptivni trening na trampolinu) i na kraju iskoristili trampolin za vježbe snaženja mišića trupa u koordinaciji s moćnim zglobom kuka.

Najviše smo zainteresirali djecu da uz dopuštenje roditelja odskakutaju kroz kišnu nedjelju i pobjede svoju hiperaktivnost. Roditelji su nam bili zahvalni, izmorili smo male krokodile i pokazali roditeljima kako naši treninzi mogu biti maštoviti i zabavni, sigurni i zanimljivi, korisni za cijelo tijelo.

Na našim trampolin treninzima možete nam se pridružiti svaki tjedan i probati jedan trening bez obveze…

Treninge imamo za odrasle a najavljujemo vam i treninge za naše male polaznike od 10.mjeseca u prostorima Vježbaonice na Jarunu !

Do slijedeće godine i novog projekta u sklopu Europskog tjedna mobilnost mi ćemo veselo skakutati i smišljati nove načine kako da vas ponovno oduševimo!

Vidimo se u Vježbaonici…

SPORTSKI POZDRAV!

CC 1

CC 2

CC 3

CC 4

CC 5

CC 6