ROĐENDAN U VJEŽBAONICI

Dragi naši, u subotu smo proslavili treći rođendan Vježbaonice zajedno s vama. Bilo je jako veselo, zanimljivo, puno smijeha, zabave i dobrog treniranja. Sadržaja je bilo hrpa, za svakoga po nešto. Od besplatnih treninga za sve uzraste i svih naših programa do testiranja motoričkih sposobnosti u režiji trenerskog tima Jan Doležal i Grgur Kovač.

Grupa za klince je bila puna i sa zadovoljstvom možemo reći kako su klinci bili prezadovoljni treningom sa Grgurom koji je pokazao da se trebamo nastaviti igrati i kada odrastemo. Mi ga naravno slušamo i uživamo u igri i životu.

Kako bi rođendan bio baš onakav kakav smo priželjkivali, imali smo divnu pomoć naših partnera u slavlju.

Lifeenergy team Hrvatska pripremio je zdrave cijeđene sokove za okrjepu vježbačima prije i poslije treninga. A točno u podne Elvis je održao prezentaciju sokovnika te odao male tajne spravljanja ukusnih sokova. Njegov je moto da su cijeđeni sokovi toliko ukusni da je velika šteta ne podijeliti recepte što većem broju ljudi.

Aromara nam je darivala vrećice sa uzorcima svojih proizvoda i lecima sa ostalom ponudom. Također, ako osjetite da nešto jako fino miriši u Vježbaonici, za to zahvaljujemo Aromarinim mješavinama eteričnih ulja u spreju koji osim odličnog mirisa imaju različita blagotvorna svojstva.

Fitness.com.hr portal sa najboljom ponudom sportske opreme i rekvizita s kojima i mi surađujemo nagradio je trud naših vježbača prelijepim shakerima kao i bonovima za 10% popusta sportske opreme na njihovom portalu. Sigurni smo kako će taj popust biti još jedan argument da kupujete na fitness.com.hr .

Bilo je i slatko, imali smo hrpu prefinih i prelijepih kolačića koje nam je spravila Irena. Kada smo ju zamolili da nam pomogne oko slatkog dijela rođendana nismo ni slutili da će sve biti tako ukusno, prelijepo, originalno i profesionalno. Irena svaka čast. Imaš našu preporuku J

Zahvaljujemo i našem timu koji se pobrinuo za sve one zanimljive vježbe i treninge kako vježbačima ne bi nedostajalo izazova i zabave.

Janu na organizaciji odličnog kružnog treninga sa zanimljivim vježbama,

Gruguru kod kojega smo otkrili veliki talent za rad sa djecom, jednostavno je odličan s klincima!

Janu i Grguru za provođenje baterije testova nad vježbačima.

Matei na jutarnjoj motivaciji za trening. Buđenje je odradila odlično, no tu nije stala. Pobrinula se da puls bude visok tijekom cijelog prijepodneva.

Gazdarici Jeleni na ugodnom istezanju za dobro jutro te minglanje s  ekipom i držanje konaca pod kontrolom, a ni pokloni se nisu podijelili sami.

Miro kaže kako je bilo veselje sve to organizirati. Moramo priznati da je sve bilo točno kako treba, dakle organizacija je odrađena odlično… kao i sve ostalo.

Zahvaljujemo svim prijateljima i vježbačima koji su nas posjetili. Po vašim osmjesima možemo zaključiti da vam je bilo jednako dobro kao i nama.

Uživajte u galeriji slika do neke druge prilike za slavlje!

Vaša Vježbaonica