REFORMER UPGRADED

Osim što je izuzetno zabavno, koji su još argumenti za dolazak na „Reformer upgraded“ trening

Razbijanje rutine

Svaka vrsta treninga ima bazu pokreta i svaki trener ima svoj način rada. Naše tijelo je jako pametno te se izuzetno brzo adaptira. Pod adaptacijom smatramo optimiziranje potrošnje energije. Dakle, pokreti koje često ponavljamo s vremenom zahtjevaju sve manje energije. Ako povremeno ubacimo nove kretne obrasce, dinamiku i drugačiji pristup, tijelo će opet biti izazvano na drugačiji način i imat ćemo najbolje rezultate od vježbanja. Reformer upgraded radi upravo to.

Moćan trup-moćno tijelo

Ne možemo dovoljno naglasiti važnost snage trupa u svim smjerovima. Ne možemo naglasti riječima, no na Reformer upgraded treningu to pokazujemo i dokazujemo. Reformer je savršen upravo za izazivanje tijela preko snaženja trupa i stvaranja sinergije različitih mišićnih skupina koje počinju raditi kao tim.

„vretenasti“ mišići

Na Reformeru opterećenje stvaraju opruge. Opruga dozvoljava ravnomjerno dodavanje opterećenja i ravnomjerno rasterećenje. Ovo je savršeno za rad mišića budući da su gotovo jednako izazvani cijelom amplitudom pokreta. Ovo je jako dobro jer mišić ima veću najučinkovitiju površinu. Postaje izdužen, moćniji je i ljepše izgleda za razliku od opterećenja npr. Utezima u kojem najveće opterećenje preuzima srednji dio mišića.

Širok raspon pokreta

Postoje stotine vježbi i pokreta koje se mogu raditi na Reformeru. Nekad se vježba od vježbe razlikuje izuzetno malo, a opet, ova druga vježba značajno drugačije djeluje na tijelo. Iznenadit ćete se kada ovo budete doživjeli. Naravno, širok raspon vježbi znači i širok raspon utjecaja vježbi na cijelo tijelo. A i zabavno je raditi vježbe koje nikada do tada niste mogli na takav način.

Tijelo počinje raditi kao organizam, ne kao mehanizam

Kada mehanizam radi, što je manje opterećenje, to je manji dio stroja uključen u rad. Kako se opterećenje povećava, tako se sve veći postotak kapaciteta uključuje sve do pune iskorištenosti stroja. Postoje dakle režimi rada u kojima manji dio dijelova stroja radi. Vježbanje na reformeru je sličnije organizmu. Cijelo tijelo je uključeno i u najjednostavnije vježbe i radi u sinergiji. To je način kako bi tijelo trebalo raditi.

Zatražite svoj termin odmah!

Pogledajte video kako mi to radimo.