Probajte individualne treninge

TRAJANJE: 60min  /  1 na 1 s trenerom

Individualni treninizi koncipirani su prema vašim potrebama i trenutnom stanju treniranosti – koje dijagnosticiramo na prvom dolasku u Vježbaonicu. Na taj način određujemo smjer treninga u vidu rehabilitacije ili rekreacije…

Ako postoji problem bolova u lumbalnom ili vratnom dijelu kralježnice, glavobolje, vrtoglavice ili ako se bol javlja u ramenima, trening je rahabilitacijskog tipa koji ciljanim pristupom tretira bolno područje. Vježbama mobilnosti pojedinog zgloba ili segmenta kralježnice ostvaruje se lokalna pokretljivost i povećava peokrvljenost područja. Vježbama snaženja dubokih stabilizatora trupa potpomaže se središnji dio tijela i tako indirektno rasterećuje bolno područje vratne ili lumbalne kralješnice.

Ako je problem u određenim kompenzatornim obrascima koje je tijelo samo naparavilo na nesvjesnoj razini zbog sjedilačkog načina života, prethodno odabranog programa vježbanja koje nije zadovoljilo potrebe pojedinca ili krivog držanja, trening je usmjeren na osvještavanje vježbača o pravilnoj tehnici izvođenja pokreta.

Bilo koji razlog može biti kočnica da se pojedinac ne osjeća zdravo i zadovoljno te ga može sprečavati da ostvari svoj potpuni potencijal u svakodnevnom životu

Daljni smjer treninga određuje pojedinac i njegova želja da savlada raznolike i maštovite treninge na kojima se koriste različiti rekviziti i pomagala.

Holistički pristup tijelu koristi se na svakom satu na kojem za razvoj kondicijskih komponenti koristimo trampolin ili bicikl, a za vježbe snage, mobilnosti, koordinacije, izdržljivosti rekvizite poput velikh i malih lopti, disc-o-sita, rollera, traka i raznih drugih. Sat je u trajanju 60 minuta i na kraju sata je manipulativno – pasivno istezanje.

Leave a Comment