Obavijest o zaštiti osobnih podataka

Ova pravila su ažurirana 11. veljače 2022.

Tko smo mi?

VJEŽBAONICA obrt za usluge, Vl. Jelena Skender, Jarun 22, 10000 Zagreb, OIB: 13940405254
Kontakt za zaštitu osobnih podataka: info@vjezbaonica.hr 
 
Vaše podatke obrađujemo u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka 2016/679 (GDPR).

Koje podatke prikupljamo o vama?

Tijekom različitih oblika interakcije s portalom vjezbaonica.hr (korištenje web-stranica kojih je ovaj portal vlasnik, slanje upita/zahtjeva e-mailom, sudjelovanje u online tečajevima i webinarima, sklapanje pretplatničkog ugovora) prikupljaju se osobni podaci koji podrazumijevaju, ali nisu ograničeni na sljedeće:

 • Ime i prezime
 • Adresa stanovanja
 • OIB
 • Broj bankovnog računa
 • E-mail adresa
 • Broj telefona

Vježbaonica tijekom različitih oblika interakcije može prikupljati i podatke koji ne spadaju u grupu osobnih podataka, a koji podrazumijevaju, ali nisu ograničeni na sljedeće:

 • Informacije o geografskoj lokaciji
 • Podatke o uređaju putem kojeg se spajate na Internet
 • Vrstu i verziju Internet preglednika kojeg koristite
 • Načine korištenja web-stranica Vježbaonice

Zašto obrađujemo vaše podatke?

Prijava/kupnja od nekih naših edukacijskih programa

Obrada podataka je nužna radi poštivanja pravnih obaveza ovog portala što podrazumijeva obradu podataka radi izdavanja računa, sklapanje pretplatničkog ugovora, te obradu podataka u analitičke svrhe.  

Vlasnik ovog portala se obavezuje da će čuvati privatnost njegovih korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Prijava na newsletter

Ako ste se prijavili za primanje našeg newslettera, osobne podatke koje ste nam tom prilikom ostavili obrađujemo kako bismo Vam na adresu elektroničke pošte slali informacije o novostima i pogodnostima.

Obradu osobnih podataka za primanje newslettera temeljimo na privoli koju ste nam za takvu obradu dali prilikom prijave.

S kime dijelimo vaše osobne podatke?

Primatelji podataka: Vaše osobne podatke ne prosljeđujemo trećim stranama.

Poveznice na druge web stranice: Kada u informativnim člancima i newsletteru objavljujemo poveznice na druge web stranice ne možemo jamčiti jednaku razinu privatnosti kao na ovoj stranici stoga se svakako upoznajte s uvjetima korištenja tih stranica.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke: Podatke koje ste nam ostavili prilikom prijave na newsletter pohranjujemo i obrađujemo sve dok za to imamo Vašu privolu. Ako ste privolu povukli odabirom odjave s newsletter liste, Vaše podatke od tog trenutka više nećemo obrađivati niti pohranjivati.

Politika kolačića

U svrhe pregleda sadržaja ove stranice koristimo kolačiće. Kolačići (engl. cookies) su mali paketi podataka koji se upotrebljavaju za pohranu i primanje anonimnih identifikatora te drugih podataka o računalima, telefonima i ostalim uređajima. Kolačići nam pomažu pružati, zaštititi i poboljšati naše usluge, primjerice personalizacijom sadržaja, prilagođavanjem i mjerenjem korisničke aktivnosti te omogućavanjem sigurnijeg okruženja. Premda se kolačići koje upotrebljavamo mogu povremeno mijenjati u skladu s poboljšanjima i ažuriranjima, upotrebljavamo ih za sljedeće svrhe:

 • Za osiguranje ispravnog rada web-mjesta
 • Ispravan prikaz sadržaja
 • Stvaranje i pamćenje košarica prilikom kupovine pretplate na online tečajeve/webinare
 • Personaliziranje korisničkog sučelja
 • Prikupljanje podataka o parametrima uređaja (razlučivost zaslona, korišteni web-preglednik)
 • Poboljšanje web-mjesta
 • Za prikupljanje statističkih podataka

Statističke podatke prikupljamo kako bismo plasirali kvalitetan sadržaj i poboljšali kvalitetnu našeg web-mjesta i usluga te kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika te sukladno tome unaprijedili usluge i funkcionalnosti web-mjesta.

Koja su vaša prava u obradi osobnih podataka?

 

Imate pravo zatražiti pristup svojim osobnim podacima i njihovu kopiju, brisanje podataka, izmjenu i ograničenje obrade.

Zahtjeve za ispunjenje prava i sve druge upite možete uputiti na kontakt: info@vjezbaonica.hr

Ako smatrate da su neka vaša prava prekršena, imate pravo uložiti i pritužbu nadzornom tijelu – Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Selska cesta 136, 10000 Zagreb, azop@azop.hr.