POKRENI SE – PROMIJENI SE

Jeste li konačno odlučili napraviti promjenu u životu? Ako je odgovor pozitivan, onda ste na pravom mjestu. Odlučili smo spojiti iskustvo i potrebne vještine iz različitih područja kako bismo stvorili sistem koji ne samo donosi promjenu nego vam daje potrebne alate i znanja kako biste svoje ciljeve mogli dosezati sami.

Ovaj je program rezultat dugogodišnjeg rada i puno iskustva u raznim poljima, isprobavanja, uspjeha i pogrešaka. Sada, kad je provjeren i kompletan, odlučili smo ga predstaviti i vama.

Kako biste mogli promijeniti nešto u životu, potrebno je imati energiju. Fizičku i mentalnu energiju.  Naravno, to je samo dio priče. Tijekom programa i sami ćete naučiti puno o sebi, o načinima kako doći do cilja, o saboterima na tom putu, te o tome zbog čega je do sada uspjeh ponekad izostao. Često na stvarima koje najviše želite promijeniti.

Program traje tri mjeseca. Sastoji se od treninga, coaching procesa sa trenerom osobnog razvoja te nutricionističkih savjeta i predavanja. Vodi ga tim koji vas može dovesti do željenog cilja.

Hoćete se morati potruditi? Naravno, no trud će se isplatiti. Činjenica je da puno više pokušaja dovođenja sebe i života u red prolazi odustajanjem i neuspjehom nego što uspiju. Rezultat je takav između ostalih razloga i zbog toga što ne znamo kako nešto napraviti i nemamo iza sebe tim koji nam pruža podršku. Sami smo. Počnemo vježbati, nakon nekog vremena naletimo ili na stakleni strop, ili nas naša uvjerenja sputavaju u ostvarenju ciljeva ili često naša volja ne potraje ni toliko dugo da stignemo imati neke od ovih problema.

Znate li zašto vam motivacija pada? Znate li zašto kad god odlučno započnete tu promjenu nešto neplanirano iskrsne i poremeti vam planove? To se događa zbog toga što svaki izlazak iz zone komfora mora biti stavljen na kušnju. Svaki put kada odustanete i vratite se na početak program koji vas iskušava postaje jači i sljedeći put vam je teže izaći iz njega. Što mislite je li vrijeme za iskorak? Razbiti stakleni strop? Postati osoba kakva želite biti?

Mi znamo da je vrijeme!

ZBOG ČEGA JE OVAJ PROGRAM DRUGAČIJI?

Nećete dobiti knjigu u kojoj vam govorimo što je za vas najbolje. Bit ćemo pored vas i zajedno s vama to otkriti te vam pomoći da to postignete.

Nećemo vam prodati CD na kojem ćete slušati kako je netko drugi uspio u nečemu pa možete i vi ako radite sve kao tip na CD-u. Pokazat ćemo vam način na koji djeluju uspjeh i neuspjeh, naučit ćemo vas prepoznati obrasce i izabirati ono što želite. Naučit ćemo vas kako ne pasti i odustati.

Nećemo vam govoriti da trebate zamišljati ono što želite, a to će se odnekud stvoriti. Bit ćemo pored vas dok radite točno ono što treba da dođete tamo gdje želite biti.

 

KRATKI KONCEPT PROGRAMA

Program se sastoji od :

  • razgovora s kandidatom radi procjene kompatibilnosti s programom. Broj mjesta u programu ograničen je na šest osoba i važno nam je da to budu osobe koje najviše žele učiniti za svoju promjenu.
  • vježbanja 3x tjedno u Vježbaonici, plus vježbe za raditi doma svaki dan
  • jednosatnog termina s trenerom osobnog razvoja jednom tjedno, radi postavljanja „čistih“ (tijekom coachinga naučit ćete što znači čist cilj i koja je razlika između čistog i jasnog cilja) ciljeva i provjere ispunjavanja procesnih ciljeva koje postavljamo na putu do promjene. Tijekom programa polaznik će naučiti mehanizme promjene i kako ih primijeniti u praksi. Kroz ovaj će proces steći pozitivna uvjerenja i znanja te će nadalje u životu moći sam primjenjivati stečena znanja mijenjajući život na bolje. Programom će dobiti (steći) i energiju, dakle mogućnost da promjenu pokrene i provede.
  • predavanja nutricionista na kojima ćete svladati osnove pametne prehrane, te ćete uz minimalne promjene početi postizati odlične rezultate. Nećemo vam davati jelovnike kojih se slijepo trebate držati niti vas tjerati na neke restriktivne obrasce jedenja. Dat ćemo vam znanje kojim ćete također napraviti iskorak, jednostavno i lako.  Promjenom prehrane možemo doći do dizanja energije i motivacije, popravljanja raspoloženja i bržih i vidljivijih rezultata programa. Naučite to i još puno više.
  • Također, kao što ste već i navikli u vježbaonici, bit će puno zabave i zanimljivih vježbi.

Polaznici dobivaju obrasce za bilježenje učinka u procesu. Ovo je važan dio koji pomaže u motiviranju, ali i daje podatke kako bismo mogli prepoznati što negativno utječe na dolazak do cilja te neutralizirati sabotere, kao i što vas motivira kako bismo to mogli pojačati.

Koliko možete vidjeti, ovaj će program iziskivati i vaš angažman, no bit će vam olakšano kvalitetnim konceptom, podrškom stručnjaka te rezultatima koji će biti vidljivi iz dana u dan.

REZULTATI PROGRAMA

Budući da se radi na fizičkom tijelu, program će za rezultat imati bolji, željeni izgled.

Nivo energije će se drastično povećati, bit ćete u mogućnosti napraviti više u kraćem vremenu

Naučit ćete kako raditi velike, ali i one manje promjene u životu, korak po korak, dakle počnite sanjati o svim stvarima koje želite promijeniti već sada, uskoro će to moći postati stvarnost.

Prepoznat ćete neželjene obrasce u životu, a to je pola puta do njihovog otpuštanja.

Zadovoljstvo ili nezadovoljstvo životom dolazi iz vas. Promijenit ćete trenutno nezadovoljstvo zadovoljstvom uspjeha.

Zadovoljstvo ostvarenim velikim ciljem u životu je nezamjenjivo iskustvo, vjerovali ili ne, postoji veliki broj ljudi koji ga nikada nije osjetio. Ako ste kojim slučajem vi jedan od njih, idemo to promijeniti zajedno.

svoje prijave možete poslati ovdje, a više informacija možete dobiti na brojeve telefona: 0959180046 Jelena i 0915510687 Miro.

Vrijeme je!