NOVI PROGRAM U VJEŽBAONICI, VJEŽBANJE ZA KLINCE I MLADE

Krenut ćemo s jednom drevnom mudrošću: Samo umorno dijete je dobro dijete 🙂

Šalimo se malo, no znamo svi koliko je važno fizičko kretanje djece i mladih. Ako se dovoljno dobro razviju u mlađoj dobi, značajno se povećava mogućnost iznimnih rezultata kasnije, nije zanemariva niti činjenica da ako se dijete rano navikne na fizičku aktivnost, gotovo će se sigurno baviti nekim oblikom rekreacije ili sporta tijekom cijeloga života. Stoga svaki odgovoran roditelj potiče dijete na vježbanje i fizičku aktivnost. Prvenstveno primjerom kako to rade naši Vježbaoničari, a onda i podrškom i sudjelovanjem u izboru najbolje aktivnosti za dijete.

Budući da svaki sport ima određene obrasce kretanja specifične samo za taj sport, u našem programu za djecu će biti uključeno više vrsta sportova, no ne samo to. U programu su također i vježbe koje potiču pravilan razvoj tijela, ojačavaju duboku muskulaturu koja je u specijaliziranim sportovima nedovoljno aktivirana.

Stručni treneri garantiraju kvalitetan rad korak po korak, čime postižemo da se dijete ili mlada osoba osjeća kao pobjednik jer se svaki put ponovno uvjerava u svoje mogućnosti koje su svakim treningom sve veće.

Svi voditelji su profesori kineziologije te su tijekom studija svladali pedagogiju i metodiku, no educirali su se i dalje u segmentima mišićno-koštanog sustava. I što je najvažnije, rade svoj posao temeljito i s ljubavlju u što ćete se uvjeriti i vi i vaši potomci.

Program kreće s radom oko sredine listopada, a termini će biti utorkom i petkom u prijepodnevnim ili poslijepodnevnim satima, ovisno o školi.

Za prijavu i sve ostale informacije, javite se na br telefona 0959180046, putem fejsa ili putem kontakt forme.