MOVEMENT JAM S JELENOM

Dragi moji Vježbaoničari i svi vi koji se tako osjećate!

Želim s vama podijeliti nešto meni jako važno, a vjerujem da ćete i vi sebe pronaći u tome.

Naime, kako znate, Vježbaonica jako dobro ide i bez mene kao trenera, uspjela sam pronaći prvenstveno predivne osobe, a onda i odlične trenere koji vole to što rade i poštuju način na koji smo radili prije. Educirala sam ih tako da im nema ravnih u gradu, a i šire. Ostavila sam vas u odličnim rukama.

Došlo je vrijeme da se posvetim smijeru u kojem me moj interes, iskustvo i mnoge jako dobre edukacije vode. Naravno, to uključuje i vas. No na malo drugačiji način nego do sada.

Iako sam uvijek poštovala veličanstvenost i moć ljudskog tijela, u zadnje dvije-tri godine, to je poštovanje zahvaljujući znanju otišlo puno više. Želim nam zato svima omogućiti da svoja tijela dovedemo do višeg nivoa, da svoje tijelo bolje upoznamo na jedini način na koji je to moguće, pokretom.

Kada se uskladite sa svojim tijelom, ono će biti sretno ispuniti sve vaše želje, ono će biti dovoljno moćno i spremno za sve zadatke koje mu povjerite, ono će biti zahvalno što mu pokazujete koliko ga cijenite.

Ovaj sam proces prošla tijekom trudnoće, poroda i majčinstva te sam pratila kako tijelo na sve to reagira, a posebno na moj odnos prema njemu i onome što ga učim i stavljam kao izazov. Još sam se više zaljubila u svoje tijelo i pokret kroz taj proces.

Želim to sada podijeliti s vama.

Dakle, ako ste bar nekad do sada pomislili kako bi bilo lijepo istinski uživati u svom tijelu, evo prilike da se tome značajno približite.

20.3. (utorak) započinjem ciklus treninga, odnosno više sesija pokreta nego treninga te vas pozivam da mi se pridružite u procesu kroz koji ću voditi vas i vaše tijelo. Kroz koji ćete probuditi uspavanu inteligenciju svoga tijela. Do sada ste možda čuli za izraz „memorija mišića“, no to je tek vrh ledenog brijega. Želite li zakoračiti malo dalje?

Kako će to izgledati

Termini će biti jednom tjedno u periodu od šest tjedana

Trajat će sat vremena

Program se preporučuje prvenstveno aktivnim vježbačima koji će imati prednost pri rezervaciji mjesta jednostavno zato što ovo nije zamijena za trening, ovo je nova dimenzija koja je u potpunosti u skladu s našim programima i koju ćete kroz uobičajene programe nadograđivati

Vodit ću samo jednu grupu tako da će se vjerojatno tražiti mjesto više, rezervirajte svoje na vrijeme

Termin programa je utorkom u 19 h

Ovaj program će biti sniman te će se koristiti za buduće edukacije trenera

Cijena ovog programa, svih šest tjedana je: 450 kn

Svoje mjesto možete rezervirati isključivo uplatom na račun ili na pultu u Vježbaonici, rezervacije bez uplate ne računaju se.

Još je nešto novo, nazovite me ako niste sigurni je li ovaj program za vas. U kratkom razgovoru ćemo vidjeti što je za vas najbolje s obzirom na vaše želje i  mogućnosti.

Broj je 0981777042

Vaša Jelena!