MOJA PRIČA

Dragi naši vježbaoničari, svibanj smo odlučili posvetiti vama i vašim pričama. Često od vas čujemo anegdote koje su povezane sa vježbanjem kod nas ili priče o promjenama koje ste postigli, ciljevima koje ste ispunili i načinima na koje vam je naše zajedničko druženje koristilo i izvan vježbaonice.

Želimo stoga u svibnju skupiti sve te vaše priče, ispričane od vas kako bismo ih podijelili s ostalima koji možda trebaju malo motivacije ili jednostavno da se zabave onim što čitaju.

Veselimo se svim vašim pričama, a kako bi svima bilo zanimljivije sve ćemo priče podijeliti na našoj facebook stranici i brojati lajkove. Pet najlajkanijih priča nagradit ćemo majicom vježbaonice.

Veselimo se ovoj akciji i vašim pričama koje smo stvorili zajedno ili smo bar indirektno „krivi“ zbog njih.

Pravila su jednostavna. Pošaljite svoju priču ili više njih na naš mail: info@vjezbaonica.hr u njemu navedite želite li objavu vašeg imena i slike uz priču ili ne. Mi vas snažno podržavamo u tome da podijelimo i vaše ime i sliku jer je tako osobnije, a stvarno imate na što biti ponosni. Ipak ste za to sve vrijedno vježbali i ozbiljno radili.

Nakon toga ćemo kako priče stižu svakoga dana objaviti jednu. Lajkajte one koje vam se sviđaju, a mi ćemo vrijedno brojati lajkove.

Nemojte misliti da je neka priča „preobična“ ili nezanimljiva. Napišite sve, koliko god  vam se obično činilo jer možda će baš to biti motivacija nekom drugom da postigne željeni cilj. Nikad ne znate kako utječete na ljude oko sebe. Ne propustite mogućnost učiniti dobro djelo svojom pričom.

Sportski pozdrav i čitamo se 🙂