MASAŽA ZA TRUDNICE

Novo u Vježbaonici! Masaža za trudnice!

Drago nam je predstaviti vam našu novu uslugu. Masažu za trudnice na koju od sada možete doći u Vježbaonicu.

Koliko je opuštanje važno tijekom trudnoće i za sami porod ne možemo dovoljno naglasiti. Masaža sama po sebi ima blagotvoran učinak u opuštanju tijela stoga je trudnicama posebno preporučujemo.

Naši mišići se ne znaju sami opustiti budući da ih uglavnom držimo napetima i kad smo toga svjesni i kad nismo. Masaža za trudnice pomoći će upravo ovoj skupini žena da nauče svoje mišiće opuštanju.

Tijekom trudnoće tijelo se mijenja. Tkivo se počinje pripremati za dvije funkcije koje do sada nije radilo. Nosilo povećano opterećenje i značajno opuštanje kako bi sam porod uopće bio moguć. Nježni i dubinski pokreti masera pomažu tijelu prepoznati taj put opuštanja i pripreme za porod i majčinstvo.

Nemojmo naravno zaboraviti psihološki moment masaže. Opuštena manipulacija tijela dovodi i psihu do opuštanja. No, darivanje masaže samoj sebi dodaje našem osjećaju vrijednosti što moćno djeluje na samopouzdanje. A jasno je da trudnici samopouzdanje treba kako bi porod i majčinstvo započela na najbolji mogući način.

Sljedeći bitan psiholoki moment je da uglavnom dajemo ono što smo primili. Stoga će mama opuštenost i pažnju stručnog masera moći s lakoćom prenijeti i na svoje dijete koje se razvija u trbuhu. Nije li to predivan način povezivanja majke i djeteta.

Masaža za trudnice dogovara se unaprijed, a izvodi ju maser koji je svoje znanje stekao 2005 godine u Trevisu u Italiji, nastavio se educirati i kada je stigao u Hrvatsku, a sa trudnicama radi od 2009. godine.

Trajanje masaže za trudnice je 75 minuta.

Trudnica je na boku prvo s jedne strane, a zatim s druge. Ovo je odgovor na često pitanje naših klijenica koje smatraju da se masaža radi dok je osoba na trbuhu. U ovom slučaju ne mora biti tako.

Masaža za trudnice je savršena nadopuna našem programu vježbanja za bezbolnu trudnoću i lak porod. Vježbanje i masažu preporučujemo uzimati zajedno.

Cijena masaže je 250 kn.

Nagradite sebe ili nekoga vama dragog kupnjom poklon bona za masažu za trudnice. (Moguće platiti online uplatom, za više informacija javite nam vaše želje).

Vaš stručni tim Vježbaonice!