MASAŽA U VJEŽBAONICI

Obećali smo, ispunjavamo!

Svi smo bar jednom bili na masaži i oduševili se. Odlučili kako ćemo ići češće –  jer mi to zaslužujemo! I istina je, zaslužujemo. Ali… stižu nas obaveze, puno je posla, treba odraditi sve obveze koje smo preuzeli, sebe stavljamo na kraj. Razumijemo vas i zato smo odlučili pomoći! Novost kojoj se svi veselomo je masaža u Vježbaonici!

Kako već vježbate kod nas, dakle dolazite dva, tri ili pet puta tjedno kod nas (Da, ima i takvih), zašto ne biste usput ispunili potrebu za opuštanjem na najbolji mogući način? Masažom!

Bilo da se radi o „razbijanju“ stresa u mišićima skupljenog tijekom radnog tjedna ili opuštanja mišića nakon odličnog treninga, masaža je savršen izbor!

Koje tipove masaže nudimo

Sportska masaža u Vježbaonici

Intenzivna, no opet prilagođena klijentu, ova masaža je korisna za brži oporavak mišića od vježbanja, ali i svakodnevnog stresa izazvanog dugim bivanjem u određenim položajima poput sjedenja, stajanja, dugotrajnog hodanja i slično. A to, moramo priznati, svima treba.

Ova masaža ide i do dubljih slojeva mišića, opušta ih i vraća im prirodnu mogućnost stezanja i opuštanja koju usljed prekomjerne upotrebe ili kronične neupotrebe mogu izgubiti.

Radi se žustrijim pokretima cijelom površinom mišića te dubinskom manipulacijom određenih dijelova mišića kada i gdje je to potrebno.

Opuštajuća masaža u Vježbaonici

Znamo da se većina veseli upravo ovome. Ovaj vid masaže je manje intenzivan stoga ga većina klijenata radije bira. Razumijemo vas. I zaslužili ste to!

Nakon stresnog dana ili napornog treninga, ova će vas masaža vratiti u život.

Ako ste redovni na masažama, vaše tijelo više neće niti trebati žešću, sportsku masažu. Ova opuštajuća će biti sasvim dovoljna.

Ova masaža se radi u sporijem ritmu, dugim i laganim pokretima po dužini cijelog mišića.

Dodat ćemo kako svaki maser ima neke svoje tajne koje će upotrijebiti na najbolji mogući način.

Još jedna velika dobrobit masaže u Vježbaonici je ta što trener koji radi s vama poznaje vaše tijelo te će bolje znati što i kako masirati.

Klasična ruska masaža

Naša nova trenerica Svetlana dolazi iz Ukrajine i ima dugogodišnje iskustvo u vođenju individualnih i grupnih treninga te u klasičnoj ruskoj masaži. Njene se grupe i termini treninga jako brzo popunjavaju pa će nas iznenaditi ako s masažom bude drugačije.

Tip masaže koji radi je ubičajen u krajevima iz kojih je došla. Radi se o temeljitom pristupu tijelu te detaljnom prorađivanju svih mišićnih skupina, žlijezda, pospješivanje cirkulacije, a saznat ćete i što znače izrazi poput: vžimanje, poglaživanje, razminanije, pastukivanije…

Uglavnom, što god izaberete, uživat ćete u potpunosti. Tijekom i dugo nakon masaže.

Tko vas masira

Masaža u Vježbaonici ne bi bila tako posebna da nemamo posebne masere. Oni su naši dragi treneri koji vas znaju i poznaju vaše tijelo.

Roko je usmjerio kineziterapiju. Masaža je dio toga i savršeno se našao u njoj. No nije stao samo na tome. Cilj mu je naravno bio biti što bolji u tome što radi. Zato je koristio priliku učiti od starijih kolega i prijatelja koji imaju iskustva u masaži te se dodatno samostalno neslužbeno educirao. No kako i sam kaže, još puno toga želi naučiti. Isprobali smo kako radi i jaaako smo zadovoljni! Ima onaj jedan poseban sastojak koji čini svu razliku, voli to što radi. Imamo neki dojam da će Rokovi termini biti popunjeni u trenu!

Gore spomenuta Svitlana je za masažu osposobljena tijekom školovanja na kineziološkom fakultetu, nastavila je stjecanje znanja te je vlasnica tri certifikata za masera, a uz sve to ima višegodišnje iskustvo u treniranju i masiranju. Svitlana razumije tijelo i sretni smo što ju imamo u timu jer za svoje klijente želimo samo najbolje, makar po to morali otići i na drugi kraj svijeta.

Tehnički detalji

Postoje dvije mogućnosti masaže.

Parcijalna masaža koja obuhvaća područje gluteusa, cijelih leđa i ramena traje 35 minuta.

Kompletna masaža cijelog tijela uključuje sve navedeno te dodatno noge uključujući stopala te prednju stranu tijela i traje 55 minuta.

Do kraja ove godine imamo promotivnu cijenu masaže.

Parcijalna masaža je umjesto 110 kn u promotivnom razdoblju 80 kn

Masaža cijelog tijela je umjesto 160 kn u promotivnom razdoblju 120 kn.

Za termine masaže javite se na telefon 0959180046 ili se dogovorite s trenerom kad dolazite na trening.