MAME I BEBE

Drage mame, bili smo uz vas prije trudnoće, bili smo s vama tijekom trudnoće. Sada ispunjavamo još jednu vašu želju! Tu smo za vas i vaše bebice kroz program imena, kako to i priliči- MAME I BEBE u kojem ćemo raditi vježbe razvojne gimnastike za bebe te vježbe pravilnog držanja tijela i jačanja potrebnih mišića za to za mame. 

Što ćemo raditi

Pomoći ćemo vašem djetetu da prođe sve potrebne razvojne faze na optimalan način. Naučit ćete kako možete u tome pomoći vlastitom djetetu. Kroz program ćete se još više povezati s bebom te naučiti prepoznavati znakove koje vam daje. No u svemu tome nismo zaboravili niti vas, mame. Razgibat ćemo i vas te vas naučiti pokretima koje je dobro koristiti dok postupate s bebom. Kako beba raste sve je veći teret na vašim rukama i cijelom tijelu. Ako ga ne nosite na pravilan način, bolovi su neizbježni. Možda ste ih već iskusili. Vrijeme je da tome stanete na kraj!

Vježbe koje radimo su uobičajene u medicinskoj gimnastici te malo oplemenjene dahom Vježbaonice.

Ako vam ovo nisu dovoljno dobri razlozi za dolazak, evo riječi stručnjaka:

“ako pravovremeno i strukturirano ne stimuliramo naše dijete, posebice ako ima i minimalne razvojne teškoće, ono može usvojiti neželjeni motorički obrazac koji može voditi do neurorazvojnih teškoća koje podrazumijevaju poremećaj pozornosti, učenja, pamćenja, impulzivnost, motorički nemir, a također može imati i poremećaj jezično – govornih ili komunikacijskih vještina.”

Kome je program namijenjen

Program je namijenjen mamama i bebama od drugog mjeseca života do osamnaestog mjeseca ili prohodavanja vašeg bebača. Iako je ovo program po kojem se osim sa zdravom djecom radi i s djecom koja imaju poteškoće u razvoju, ne smatramo se dovoljno velikim stručnjacima da bismo se upustili u rad s djecom s poteškoćama. Program smo osmislili i provodimo za poboljšan razvoj zdrave djece.

Tko vodi program

Program vodi naša nova trenerica Maja Perišić diplomirani kineziolog koja je ovaj program provodila u udruzi kineziterapijski centar “od prvih koraka” te ga što je možda još bolja referenca provodila doma s vlastitom djecom te se tako na najdirektniji način uvjerila u dobrobiti ovog programa. Dakle, zna s mamama, zna s bebama, najbolji izbor za program MAME I BEBE!

Kada, kako, koliko

Program MAME I BEBE održava se dva puta tjedno u terminima ponedjeljak i srijeda u 11.00 u dobro vam poznatim prostorijama Vježbaonice.

Prijaviti se i dobiti dodatne informacije možete putem ovog obrasca.

Vidimo se!