M.U.P. MEDITACIJA U POKRETU

MUP -meditacija u pokretu  je novi program koji će ići jednom tjedno u Vježbaonici. Na ovaj trening će se moći prijaviti svi zainteresirani do popunjavanja grupe. Svi koji su u dosadašnjim grupama ili oni koji žele samo na ovaj program. Neće biti stalnih mjesta u grupi tako da ćete morati rezervirati mjesto za svaki slijedeći trening.

MUP ili meditacija u pokretu je oblikovana tako da se na treninzima radi fizički i energetski. Sadržavat će energetske vježbe, meditaciju i duhovno opuštanje, lagano istezanje, uzemljavanje…

Program su oblikovali Miro, trener osobnog razvoja i Jelena, profesorica kineziologije i vlasnica Vježbaonice tijekom ovoga ljeta. Ideja se pojavila još u proljeće, no da bi to napravili kako treba, trebalo im je vremena izvan uobičajenih životnih obrazaca stoga su godišnji odmor iskoristili za odmak od toga te su se čak na nekoliko dana povukli u osamu na predivnom otoku Silbi.

Ovaj program je zapravo rezultat njihovih razmišljanja o načinu na koji živimo život. Jelena je u svom radu primijetila kako je samo fizički rad nedovoljan te od tada u sve što radi ubacuje samorazvojne i duhovne elemente. Dok je Miro u svom radu sa klijentima shvatio da se ono što se odradi na mentalnoj i duhovnoj razini mora nekako materijalizirati i uzemljiti stoga je sve više svoje klijente poticao na bilo kakav oblik fizičkog izražavanja. Sada već neko vrijeme uopće ne radi coaching sa klijentima koji fizički nisu aktivni i svjesni svoga tijela.

Kroz program žele potaknuti razvoj osobe u više smjerova. Da ne radi samo ono što „mora“ ili samo ono u čemu je najbolja. Kroz ove treninge će pokušati promijeniti percepciju prepreka i teškoća u životu. Naučiti ljude kako iz toga mogu najviše izvući i napredovati umjesto da ih to „baci u bed“.

Trening će se održavati krajem tjedna u večernjem terminu.  Time program pomaže vježbačima da uspješno zaključe tjedan. Opuste se i prebace u drugačiji mod. Onaj koji će podržavati aktivnosti tijekom vikenda.

Kome se program preporučuje?

Onima koji se usude dopustiti životu da ih iznenadi na pozitivan način. Program nije zamišljen kao oslobađanje od stresa iako će definitivno imati takve učinke na polaznike. Možete nam se čak i samo radi toga pridružiti, no budite spremni na puno više od toga.

Koje su dobrobiti ovoga programa?

Svjesnost o tijelu, doduše ovo se već događa tijekom bilo kojeg programa vježbanja u Vježbaonici. Povezivanje duhovnog i fizičkog koje ljudi često odvajaju. Vježbačima ćemo pomoći povećati povjerenje u život. Kada osoba ima povjerenja u život, prestaje potreba za strahom. Zamislite kakav bi vam život bio kada biste se manje bojali učiniti nešto drugačije. Za one koji ne vole vježbanje ovo može biti savršena „karika koja nedostaje“ na njihovom putu prema više fizičke aktivnosti. Povezivanje sa samim sobom. Preuzimanje odgovornosti u životu. Preuzimanje odgovornosti je od velikog značaja svima onima koji žele početi živjeti život u kojem oni odlučuju umjesto da za njih odlučuje netko drugi. Bio to partner, roditelji, šef ili vlada.