KVALITETNO VRIJEME MAJKE I KĆERI U VJEŽBAONICI

Javila mi se nova vježbačica.  Zapravo i nije nova. Vježbala je sa mnom prije. Sada bi nastavila gdje smo stale. No imala je jednu zamolbu. Može li s njom vježbati i njena devetogodišnja kći? Želi provoditi kvalitetno vrijeme sa svojom kćeri.  Ideja mi se odmah svidjela!
Trening. Što on zapravo predstavlja? Može li on biti druženje majke i kćeri dok izvode vježbe prilagođene trenažnom stanju i sposobnostima? Može li trening biti opuštanje dok izvodite vježbe disanja i budite svoje međurebrene mišiće?  Može li trening biti rad na svjesnosti kroz hodanje? Igra?
Trening je danas učenje pokreta. Učenje kako aktivirati koji mišić.  Kako stabilizirati svojim mišićima torakalni dio kralješnice. Moji vježbači na treningu prolaze različite vježbe i pokrete. Dok mama radi vježbe opuštanja,  kći izvodi skokove na trampolinu koordinirajuci bacanja i hvatanja lopte. Onda zajedno izvode vježbe stabilizacije trupa i uče pokrete zdjelice. Onda se zajedno smijemo jer je mama napravila zadatak koji je trebala napraviti kći. Krivo je shvatila.

Izaberite kako i koliko aktivno ćete provesti svoje slobodno vrijeme. I što je najvažnije s kim. Ne dopustite da to odlučuje netko umjesto vas. Jer tada nikada nećete imati vremena za ono što želite, radit ćete samo ono što morate.