Kako privući nove vježbače i uživati u radu s njima

Jesi li tek na početku svog trenerskog putovanja?

Ili si možda već godinama u poslu i želiš se osamostaliti no brine te hoćeš li imati dovoljno klijenata?

Možda si u fazi da ti je malo dosadilo to što radiš?

Koji god od ovih problema imaš, znam da može izazvati krizu, može učiniti da se osjećaš loše sa samim sobom, na poslu, ali naravno, to se prelijeva na cijeli život.

Ako se nastavi, ova situacija može utjecati na tvoje samopouzdanje, energiju da postigneš ono što želiš i naravno kvalitetu onoga što radiš. Viđala sam to.

Znam da nas ima puno kvalitetnih, no ne baš puno nas uživa sve plodove toga.

Znam da možeš bolje. Živjeti i raditi s više zadovoljstva, mira i puno boljim rezultatima nego što ih trenutno imaš. Vrijediti više, biti više tražen, zarađivati više i imati bolje osobne rezultate.

Moja je namjera provesti te kroz ovaj video i dati ti ideje i načine koje sam primijenila sama na sebi i sa mnogim trenerima s kojima sam imala čast raditi i educirati ih.

Rezultati?

Iz iskustva i sa sigurnošću mogu reći da postoje dvije vrste ljudi koje imaju ovo znanje i informacije. Oni sa rezultatima i oni bez rezultata.

Zanima te koja je razlika između jednih i drugih?

Oni koji imaju rezultate, primjenjuju naučeno u ovom videu.

Oni koji nemaju rezultate, ne primjenjuju.

Za one koji žele znati više, pripremila sam i “supertajnu trenersku tajnu” u sljedećem videu.

Ako si stvarno ozbiljan/ozbiljna u nakani da postaneš uspješan i sretan trener s puno zadovoljnih vježbača, prijavi se na našu mailing listu, ostavi mail u obrascu na fejsu, ili nam ga pošalji na info@vjezbaonica.hr s napomenom “trenerska lista”, ovisno na koji si način došao/la do ovoga sadržaja.