Kad se karte savršeno poslože-o jednom mom snu

Od kad imam Vježbaonicu, baš kao prava poslovna žena razmišljam o širenju. Kako bi bilo imati još jednu, dvije pet, deset vježbaonica?

Samo u Hrvatskoj?

U regiji?

Cijeli svijet?…

Nekad mi je ta  ideja tako bliska, nekad mi ne pada na pamet ni razmišljati o tome. Tako to nekako ide kod poduzetnika, kažu.

No, uvijek se tu negdje provlačila ideja inozemstvu. Posebno mi se simpatičnom činila ideja o studiju u Srbiji. No, tamo bi Vježbaonica imala malo drugačije ime. Zvala bi se VEŽBAONICA.

Baš svaki put kad mi to padne na pamet, ideja mi natjera osmijeh na lice.

Nisam otvorila Vežbaonicu, no svemir je čuo. Kreirao je posebnu policu „Vežbaonica“, lokacija Srbija i valjda malo sačekao da se još netko prijavi. Kad se još netko prijavio i dovoljno mislio o tome, svemir je pokrenuo akciju. Tako je jedna divna trenerica Jelena, u predivnom Novom sadu otvorila odlično mjesto za pokret i vježbanje i dodijelila mu ime Vežbaonica.

Nekim čudom moj san je ispunjen, a da nisam ništa učinila da ga kreiram osim što sam se osjećala super misleći na to.

No, nije to sve. Jelena iz Vježbaonice i Jelena iz Vežbaonice su stupile u kontakt i prepoznale se. Znate ono kad se s nekim prepoznate kao da se znate oduvijek? Upravo se to dogodilo. I znale su da moraju učiniti nešto zajedničko. Budući da slično razmišljaju i edukacija i napredak, ne samo njih nego cijele „fitness industrije“ im je nešto što od srca žele, rodila se ideja da naprave edukaciju. Tako da Jelena iz Vježbaonice gostuje u Vežbaonici.

Datum: 29. i 30.6. 2019.

Radionicu smo namijenili trenerima i instruktorima koji žele još bolje razumjeti tijelo, povezati se sa vježbačem, postići više samopouzdanja u radu i dobiti bezbroj ideja za vježbe kako bi treninzi bili zanimljivi, a moćni.

Za više informacija o programu, cijenama i za prijave kliknite ovdje. 

Pogledajte Jelenino besplatno predavanje  kako “dovući” klijente i uživati u radu s njima