JOŠ JEDAN VELIKI SAN SE OSTVARUJE

Od kad sam započela učiti i raditi ono što volim, cilj mi je bio svo to znanje učiniti moćnim

te ga podijeliti s onima koji razmišljaju kao ja jer samo zajedno možemo učiniti promjenu na bolje.

Da, što se tiče znanja i iskustva bila sam spremna i prije, no tek sada se želja pretvorila u namjeru, a namjera u akciju. (Ako proces ne ide ovako, pretvara se u forsiranje, a forsiranje transformira zlato u olovo…)

I što je iz svega ispalo? Edukacija! Edukacija za trenere koji žele učiniti iskorak u svom radu u svojoj moći da pomognu klijentu postići ciljeve i ostati na putu zdravog života…

Nismo li svi zbog toga krenuli u ovo zanimanje? A onda smo se negdje pogubili lošim vodstvom, nedovoljnim znanjem, strahom za egzistenciju i nemogućnošću dolaska do pravih informacija…

Znam i razumijem, prošla sam to sve.

Prvo što sam morala svladati je razumijevanje da je tijelo puno više od bicepsa i tricepsa, da ga je puno bolje razvijati kao organizam, a ne mehanizam čime ga mnogi, čak i stručnjaci smatraju. Ovo je jedna od ogromnih razlika koje ću objasniti na edukaciji i samo razumijevanje ovoga koncepta značajno podiže vašu svijest i mogućnosti da pozitivno utječete na ljude koji su vam poklonili povjerenje. Ako samo zbog ovoga dođete, isplatit će vam se… ali čeka vas puno više.

Na edukaciji ćete između ostalog saznati

-kako skužiti što je klijentu i na čemu treba raditi

-kako ga „galvanizirati“ što kaže Ćiro Blažević za uspjeh

-kako ga držati zainteresiranim i motiviranim za trening i redovno vježbanje

I još puno prevažnih stvari koje morate znati da biste postali trener na višem nivou.

Uh, ljudi, kad biste samo znali koliko se ovome veselim! Veselim se mogućnosti da sve što sam naučila, isprobala i uvjerila se u djelotvornost toga stavim vama na raspolaganje te da zajedno rastemo i širimo svijest o tijelu i pokretu.

Kliknite na video da saznate više!

Javite se za više informacija!

 

Voli vas Jelena!