JEDAN POSEBAN DAN ZA KLINCE U VJEŽBAONICI

Imali smo posebne goste, u posjet su nam došli klinci iz dječjeg vrtića Sisak stari. U sklopu zanimljivog izleta u Zagreb. Tete su im htjele posjet Zagrebu učiniti edukativnim i nezaboravnim. I uspjele su u tome. Veliko nam je zadovoljstvo što je i tim Vježbaonice sudjelovao u tome.

Za kikiće smo organizirali kratku edukaciju za male trenere, gdje ih je Jelena upoznala sa Sinišom. Tipom koji baš ne voli vježbati pa stoga nema mišiće. Svi su uspjeli pronaći mišiće na sebi i pokazali su nam kako ih oni koriste. Čvrsto su odlučili kako neće biti kao naš Siniša nego će vježbati i koristiti svoje mišiće. Nakon toga krenuli su osvajati Ninja warrior poligon koji smo osmislili posebno za njih. Jan je pokazao kako se pravilno izvodi svaka vježba. A vježbe su se zvale redom: KORNJAČA, PALAČINKA, ČIMPANZA, KLOKAN, VRANA, ZEC,MRAV, GUSJENICA I ŽABA.

Nakon prolaska poligona svi smo se skupili u velikoj dvorani gdje smo čuli priču o BAŠ SUPER TRENERICI.

I na kraju, podijelili smo SLATKE MEDALJE za sve hrabre curice i dečke koji su svladali teoriju i praksu poligona kojeg smo im postavili. Naravno, podijelili smo medalje i tetama koje su nam pomogle u tome da sve prođe kako je zamišljeno. A na kraju su medalje dobili i treneri za odlično obavljen posao.

Galeriju slika pogledajte na fejsu na ovom linku.

Roditelji i tete, ako želite ovakav zanimljiv dan organizirati i za svoje klince, javite nam se pa ćemo dogovoriti sve detalje.