IZABERITE TRAMPOLIN TRENING

Iako je na trampolinu opterećenje na zglobove značajno smanjeno, ipak mišiće treba staviti u radni mod laganim zagrijavanjem. Time započinjemo trening. Počinjemo vježbama nižeg intenziteta, no već postaje zabavno.

Nakon toga počinje prava zabava pojačavanjem intenziteta do odgovarajuće visine s obzirom na fizičko stanje grupe.

Puno je dobrobiti treninga na trampolinu, između ostalog trening koristimo  i za ispravnije držanje tijela jer je vrlo teško pri skakanju biti u savijenom i nepravilnom položaju.

Tijekom treninga u vježbačevom tijelu događa se niz procesa, od međustanične „masaže“ do pojačane cirkulacije limfe koja odvodi iz tijela toksine brže i efikasnije nego to može raditi dok nismo aktivni ili vježbamo na neki drugi način.

Ova vrsta treninga je vrlo dinamična, zanimljiva, stoga ga vole i oni koji treniranjem nisu previše oduševljeni. Ovaj program preporučujemo početnicima ili osobama koje ne vole trenirati. Trampolin će vam sigurno olakšati navikavanje na redovno treniranje, a tko zna, možda i zavolite fizičke aktivnosti.  Smanjen je pritisak na zglobove pa ga mogu raditi i osobe koje su osjetljivije.

Nakon svega, ostaje nam samo pozvati vas na trening i uživanje u stanju bez gravitacije!