H.E.A.T. S ROKOM

Kako sam koncipirao trening koji ćete obožavati

Meni je pomogao osvojiti zlato igrajući za reprezentaciju u australskom nogometu, jednoj od fizički najzahtjevnijih timskih igara na svijetu. Istraživao sam koji je način treniranja najbolji za mene, da mi bude izazovan, zanimljiv, da postižem rezultate i da jačam fizički i mentalno. Nakon dosta eksperimetiranja pronašao sam model treninga kojim postižem sve ove rezultate.

Kad ga odradim osjećam se zaista moćno, po tijelu osjetim da mi metabolizam još dugo nakon treninga ostaje u velikoj potrošnji kalorija i u bržem ritmu. Kasnije sam slučano naletio  na ovaj model treninga, da bilo mi je malo krivo što nisam prvi koji se toga sjetio, ali to mi je bila jako dobra potvrda da je program koji radim zaista odličan. Želim vam predstaviti način treninga za koji iz osobnog iskustva mogu tvrditi da donosi rezultate i želim ga podijeliti s onima od vas koji žele postati ponosni svojom formom, izgledom i mentalnom snagom.

H.E.A.T.

H.E.A.T. je hit među sportašima zbog rezultata, a akronim znači High Energy Athletic Training. Testiram dijelove ovoga načina vježbanja već neko vrijeme i s vježbačima, rezutati i reakcije su odlični, stoga smo u Vježbaonici odlučili podijeliti ovaj program s onima koji su spremni za bolje i jače rezultate i s onima koji nemaju „volje“. Jer sve je rješivo dobro koncipiranim treningom. Ono što vam mogu obećati je da će biti zanimljivo, da će biti žestoko, da će biti drugačije i da ćete biti ponosni na svoje rezultate. Znam da vas na ovo ne moram nagovarati, vidimo se na H.E.A.T.u s Rokom!

Kvaliteta na koju ste navikli i forma za korak bolja

Ne moram ni napominjati da smo program unaprijedili kvalitetom koju držimo u Vježbaonici te su tako one opasne i štetne vježbe zamijenjene učinkovitijima i korisnima. Vaša forma i položaj tijela će kao i do sada biti pod mojim budnim okom te ćemo ispraviti sve negativne kretne obrasce kako bi se vaše mogućnosti dodatno povećale, rizik smanjio na minimum, a ponos vlastitim tijelom otišao u nebesa!