Ovo me je zaista iznenadilo… i oduševilo

Čudno je koliko nekada ne vidimo nešto što je tako očito. Sve zapravo ovisi o tome na što se fokusiramo.
Nama u Vježbaonici fokus je pravilan pokret, na tome da ga usvojite i da postane dio vaše svakodnevice. Volim i ponosna sam što je tako.

No, na zadnjoj edukaciji shvatile smo da propuštamo vidjeti nešto jako važno.

No, dopusti mi da te uvedem u priču jednim događajem od prije nekog vremena.

Bila sam u kupnji i isprobavala traperice.  Našla sam jedne koje su mi savršeno stajale.  Uživala sam gledajući se u ogledalo kad sam začula iza sebe ženu kako govori prodavačici: “Imate li onaj model moju veličinu”? Pokazujući pri tome prstom na mene.  Prodavačica me je pogledala i rekla joj “gospođo taj model neće dobro stajati na Vama”.

Nije ta žena imala nešto previše kilograma. Samo se vidjelo da tijelo nije naviknuto na fizičku aktivnost.

Prisjetila sam se te priče kada sam u Vježbaonici primijetila sljedeće…

Primijetila sam da se tijela trenerica u Vježbaonici mijenjaju na bolje što duže rade u Vježbaonici. Cure zaista izgledaju sjajno.

Moram dodati da se svaka od njih bavila sportom i bila fizički aktivna i prije nego je došla. Neke su bile vrsne sportašice. Dakle, nije samo do aktivnosti, ima nešto i u načinu na koji koristimo tijelo.

Konačno, na jednoj našoj edukaciji, komentirale smo sjajne promjene na tijelima naših vježbačica.

Složile smo se da smo sjajne u oblikovanju tijela i da je to sjajna dodatna vrijednost koju dajemo našim vježbačima. Da, bila sam svjesna toga i prije, ali ne da je tako očito.

No, priznajem, jako sam sretna što je redosljed važnosti upravo takav.

Zdravlje i pravilan pokret na prvom mjestu, a zatim prirodno bolji izgled tijela koje se samo po sebi kreće i izgleda bolje.

No, možemo mi i bolje!

Mi smo od akcije i skladu s ovim zaključcima, dogovorile smo ponuditi program koji će u fokusu imati oba ova aspekta te dati još bolje rezultate.

Još ćete se bolje kretati i još bolje izgledati!

Elemente ovoga programa testirali smo do sada na razne načine i dobili odlične rezultate! (Možda si ih i ti neznajući iskusila na našim treninzima).

Veselim se pozvati vas na program FIT LIFE kojim ćete postići još bolje rezultate na najzdraviji i potpuno siguran način.

Program je namijenjen onima koji ne mogu odvojiti puno vremena za promjenu, a svrha mu je brza i sigurna promjena izgleda tijela na temeljima kvalitetnog i pravilnog pokreta…

 

Ako si se prepoznala u ovome, klikni na link i saznaj detalje.

 

Jelena