EVOLUTION TRENING NOVI PROGRAM U VJEŽBAONICI

Došao je i taj trenutak. Jelena je dugo planirala i željela pokrenuti ovaj program i konačno je to učinila.

Evolution trening je program koji će na poseban način pomoći vježbaču da osvijesti svoje tijelo. Da ga počne drugačije doživljavati i više cijeniti. Zauzvrat, tijelo će pokazati zahvalnost boljim izgledom, većim mogućnostima i energijom.

I do sada ste kroz naše programe vježbanja mogli doživjeti paletu pokreta koje naše tijelo može pružiti, sada ćemo to podići na viši nivo. Vaše tijelo može puno više nego što mislite. Istražimo to zajedno kroz Evolution trening.

Zašto izabrati Evolution trening

Bili smo na edukaciji u Grčkoj. Naravno, svratili smo posjetiti i starine u Ateni. Na zidinama je bilo puno turista sa svih krajeva svijeta, ali je bilo izrazito puno amerikanaca. Dobar postotak njih je bio u starijoj životnoj dobi. Jelena ih je gledala, promatrala koliko su izuzetno nesigurni u svoje tijelo. Kako mu ne vjeruju kad se kreću, koliko god to kretanje bilo jednostavno za izvesti. Stalno su se hvatali za sve što im je bilo pri ruci. Ne, nisu oni bili toliko prestari. Nisu bili ni toliko nemoćni. Samo su prestali vjerovati vlastitom tijelu. To nije počelo prije pola godine ili godinu.

To se nepovjerenje proteže kroz čitav život. Zato što nikada nisu niti počeli vjerovati svome tijelu. Nikad ga nisu upoznali. Tada je odlučila učiniti još jedan iskorak u svom radu. Iako svi naši vježbači s vremenom postaju sve sigurniji i svoje tijelo i bez obzira na godine nikada neće biti tako nesigurni kao američki turisti na grčkim ruševinama. Bilo da se radi o profesionalnim sportašima ili kućanicama, našim programima i načinom vježbanja svi imaju priliku napredovati. Tako je i sa novim programom u kojem ćete dobiti priliku još se više diviti svome tijelu. Mislite da je nemoguće? Samo se prijavite i vježbajte s nama.

Kroz evolution trening ćete:

-detektirati i ukloniti slabosti koje vam priječe napredak i razvoj fizičkih predispozicija i stvaraju nepovjerenje u vlastito tijelo

-povećati mogućnosti vlastitog tijela, stabilnosti, snage i pokretljivosti

-napuniti se energijom i samopouzdanjem za sve izazove u vlastiom životu

-uljepšati izgled guze, ruku i nogu

 

Kako sve to izgleda pogledajte u kratkom videozapisu o Evolution treningu.

Budući da kao i svi naši programi ovaj program mora biti kvalitetno vođen i izveden, pronašli smo pravu osobu za to i dodatno ju obučili kako bi odgovarala visokim standardima koje tražimo.

Iz istog razloga, održavanja visokog nivoa kvalitete nemamo bezbroj mjesta. Stoga ako ste zainteresirani, prijavite se odmah. Rezervirajte svoje mjesto u Evolution trening grupi.

Program kreće od 19. rujna, a termini su:

Utorak u 19.00 Četvrtak u 18.00

Utorak i četvrtak u 21.00

Prijavite se odmah na broj 0959180046, pozivom, SMSom ili porukom preko Whatsappa

Trebate više informacija, javite se putem maila: info@vjezbaonica.hr