DRUGAČIJE VALENTINOVO

Dragi naši, ove godine odlučili smo za vas pripremiti nešto posebno! Iznenadite svoje partnere drugačijim romantičnim izlaskom!

Valentinovo u Vježbaonici je radionica za vježbanje u paru koju smo osmislili kako bismo potaknuli dvije važne stvari u našim životima, kretanje i zbližavanje.

Bez obzira u kojoj ste fazi veze, tek ste od nedavno zajedno ili ste godinama u braku, pripremili smo za vas znanja i načine kako se još približiti svom partneru ili se ponovno zbližiti s njim nakon neminovnih faza udaljavanja.

Očekuje vas zanimljivo kratko predavanje o tome kako i zašto se udaljavamo, te što možemo i trebamo učiniti kako bismo to promijenili. Pokazat ćemo vam jednostavne „trikove“ koji puno pomažu u (ponovnom) zbližavanju i otkrivanju svega onoga divnoga što naš partner nosi u sebi. Naravno, pokazat ćemo vam i vježbe koje možete raditi u paru, bilo da vam je to jedina fizička aktivnost ili kao dodatak uobičajenim treninzima.

Kao i uvijek u Vježbaonici, naglasak ćemo staviti na kvalitetno izvođenje vježbi, kako bismo dobili što bolje rezultate za svoje tijelo.

Radionicu vode Miro Skender, trener osobnog razvoja i Jelena Pešut, trenerica i gazdarica Vježbaonice.

Budući da grupa neće biti velika kako bismo se mogli posvetiti svima vama što kvalitetnije, požurite sa predbilježbama! Možete se predbilježiti na uobičajene načine, telefonom na broj 0915510687, putem naše facebook stranice ili kontakt formom na našoj stranici!

Cijena radionice je 220 kn za par, uz sudjelovanje na radionici dobit ćete kratke bilješke da se podsjetite na ono što je na radionici obrađeno kad to poželite, a kao poklon za sudjelovanje svaki sudionik dobiva majicu Vježbaonice. Neka vas one podsjećaju na jedno posebno Valentinovo.

Radionica počinje u 14.00 i traje do 15.30 ili po potrebi nešto duže.