DAN BEZ VRATA

Dragi naši, obično svi imaju dan otvorenih vrata. Hladno pivo je izdalo album pod nazivom „dani zatvorenih vrata“, a Vježbaonica za vas priprema DAN BEZ VRATA!

Želimo se više družiti s vama, i izvan našeg prostora. Kako je proljeće već lijepo krenulo, ideja je pala da organiziramo otvoreni trening u prirodi. Naravno, gdje nego na Jarunu. U krugu jezera.

Stoga, dođite i pridružite nam se 23.05. u 11 sati na prostoru između dva ulaza na ovom zabavnom okupljanju. Naglasak je na zabavi i druženju. Možda nećete vjerovati, no trening će biti tek na drugom mjestu. Zašto? Jer ste to svojim trudom zaslužili. Dovedite sa sobom svoju obitelj, prijatelje, čak i kućne ljubimce. Bit će opuštena atmosfera.

Nakon treninga moći ćete pitati trenere sve  što vas zanima i saznati koje vježbe možete raditi u slobodno vrijeme. Oni koje budete poveli moći će dobiti više informacija o radu vježbaonice kao i preporuku i savjet trenera o vježbanju i onome što se osobi preporučuje.

Trening će biti koncipiran tako da će ga svi moći raditi bez problema.

Dođite i zabavite se s nama. Stavite fokus na kretanje odlučite se za jedan dan boravka u prirodi umjesto pred nekim od ekrana (kompjuterskog , televizijskog ili onog najmanjeg no  najzaraznijeg, vašeg smartphonea).