Česta pitanja?

NISAM DUGO VJEŽBAO/LA, STRAH ME KRENUTI, HOĆU LI MOĆI PRATITI RITAM?

Ne brinite, svatko od nas je individua… Nitko ne može sve i svatko je jednom imao svoj prvi dan, svoj prvi trening. Opustite se, svatko od nas je savršen na svoj način. Bez obzira koliko god godina imali – nikad nije kasno krenuti, napraviti prvi korak. Vaše je tijelo, u kakvom god trenutno stanju bilo, najsavršeniji instrument koji ćete ikad imati – brinite se za njega!

Javite nam se mailom ili telefonom, dogovorit ćemo dan/sat kad da dođete… Možete samo pogledati prostor i popričati s nekim od trenera, čisto da malo “osjetite prostor” ili možete porbati jedan trening, bez daljnih obveza. Dakle, taj dan kad dođete u prvu izvidnicu ili neki drugi… Pa ako tj. kad 🙂 vam se svidi, dogovorimo fiksne termine koji vam najviše odgovaraju.

 

JEL TO I ZA MUŠKE?

Je, definitivno, to je i za muške. U Vježbaonici dolaze dečki i muškarci… Dakle, naši polaznici su zaista različitih godina. Neki su totalni početnici, koji se nikad nisu ozbiljnije bavili sportom, a naši su treneri vježbali i profesionalne borce, triatlonce, vrhunske rukometaše, tenisače itd.

 

JEL MOGU JA SAM/A DOĆI I VJEŽBATI S UTEZIMA?

Vježbaonica nije teretana i kod nas se vježba individualno ili u malim grupama – uz stručno oko i vodstvo trenera, cijelo vrijeme. Dakle, dogovorite svoje termine koji vam najviše odgovaraju, čeka vas vaše mjesto – i uživajte u treningu i dugoročnim promjenama.

 

ŽELIM BITI FIT ZA LJETO, JEL MOGU SMRŠAVITI, JEL MOGU TO S VAŠIM TRENINZIMA?

Dajte nam malo vremena i imat ćete najbolju guzu, noge, trbuh, bicepse, najbolje držanje u gradu… Naravno, morat ćemo poraditi i na prehrani, a morat ćete biti zaista redovni. Pravo vježbanje je partnerski odnos. Uzalud je najbolji trener na svijetu ako to ne živite 100%. Ali, vidjet ćete, naša je filozofija malo drugačija… Vježbanje bi trebalo biti/postati vaš stil života, nešto s čime dugoročno pozitivno utječete na zdravlje, a dobar izgled samo dođe kao posljedica, kao rezultat svega toga.

 

GDJE STE TOČNO, JEL IMA PARKING?

Nalazimo se na Jarunu, iza crkve Sv. Mati. Iza crkve ima i veliki parking, koji je slobodan za sve do cca 22:30h. Nastojte ne stajati pred samu Vježbaonicu, na rinzol – povremeno zna proći pauk… No, parking kod crkve je ogorman, uvijek bi trebali naći mjesta. Inače, 50ak metara od nas je stajalište autobusa (Ljubljanica-Jarun) te tramvaja br. 5 i 17.

 

POKLONIO/LA BI TRENINGE DRAGOJ OSOBI, JEL SE DA ŠTA IZVESTI?

Naravno, imamo pripremljene poklon bonove… Navratite u studio, dogovorit ćemo detalje.

 

MALO STE MI SKUPLJI OD ONE XYZ TERETANE U KOJU SAM IŠAO/LA

Moguće, uvijek smo skuplji od nekoga, isto kao što je često npr. fini restoran skuplji od fast fooda… Dosta teretana/centara dumpa cijene kako bi privukli polaznike, a to ne možemo niti ne želimo pratiti. Više je razloga, nećemo u sve ulaziti… Evo npr. jedan – često te jeftinije varijante znače grupe s više od 20 ljudi u prostoriji od jednom. Kod nas je 4 ili cca 8 ljudi, ne više. Nitko vas ne dodiruje, nitko vas ne smeta, trener sve vidi. Razlika u kvaliteti treninga i nadzora trenera je OGROMNA. U našu korist. Iako, zaista nastojimo biti svjesni vremena i okolnosti u kojima živimo te smo ponudili cijene za koje se nadamo da su «win-win», nešto za što polaznicima možemo ponuditi najkvalitetniju moguću uslugu, lijep prostor, poprate sadržaje itd., a da nam je svima izvedivo, da smo svi zadovoljni.