BESPLATNA DIJAGNOSTIKA TIJEKOM SIJEČNJA

Dragi naši, besplatna dijagnostika je naš dar svima vama koji ste se u 2019. odlučili pokrenuti. Svaka vaša dobra odluka treba biti nagrađena. Ovo je ono što mi možemo učiniti za vas. Svakome tko dođe na dijagnostiku također ćemo pomoći da odluka koju je donio zaživi. Naši vježbači ne spadaju u ekipu koja već 2.1. odustaje od novogodišnjih odluka.

Kako već znate, da biste počeli vježbati s nama, potrebno je odraditi dijagnostiku, sat nakon kojega ćete vi znati više o sebi, dobiti početnu informaciju o trenutnom stanju, a stručnjaci koji će s vama proći kroz proces dijagnostike znat će točno što i kako raditi s vama kako biste postigli željene rezultate na siguran i zarazno zabavan način.

Besplatna dijagnostika sastoji se od baterije jednostavnih testova koji su lagani za izvesti. Ne testiramo koliko daleko možete skočiti ili koliko kondicije imate. Testiramo vašu pokretljivost. Kada smo sigurni u to što možete, pitamo vas što želite. Tada pronalazimo najbolji i najučinkovitiji način da do toga i dođete.
No, mi ne bismo bili mi da ne dodamo malo svoje magije pa ćemo vam stoga pomoći da zavolite svoje treninge, ali i nešto još bitnije, da zavolite svoje tijelo!!!

Kad smo pitali naše vježbače jesu li spremni zavoljeti svoje tijelo, mislili su da se šalimo. S vremenom su shvatili da se sve više vole, cijene i prihvaćaju. Na našim treninzima ćete shvatiti u čemu je zapravo tajna.

Besplatna dijagnostika odnosi se na nove vježbače koji nam se žele priključiti tijekom siječnja.

Napomena: Niste obvezni platiti članarinu nakon što ste bili na besplatnoj dijagnostici. Ostanite s nama samo ako ste se kod nas osjećali odlično!

Osim samog testa besplatna dijagnostika vam daje uvid u način rada u vježbaonici te pravilne načine korištenja tijela koje vjerujemo niste do sada mogli iskusiti. To će vam pomoći da se brže i jednostavnije ukopite u rad grupe te postanete ravnopravan član.

Time smo uklonili najveći razlog za nelegodu koji imaju ljudi koji nisu navikli na vježbanje u grupi. HOĆE LI ZBOG MENE OSTALI VJEŽBAČI TRPITI. Dakle, kad smo taj problem riješili, spremni ste nam se pridružiti!

Kako biste rezervirali svoje mjesto na terminima, javite nam se na info@vjezbaonica.hr

Pozdrav od stručnog tima Vježbaonice!