PROGRAM POČINJE 15. 01. 2022.

KROZ OVAJ PROGRAM PROĆI ĆEŠ KROZ PROCES OSOBNOG OPORAVKA I OTPUSTITI SVOJ ENERGETSKI POTENCIJAL KAKO BI OSNAŽILA I PODRŽALA SVOJE TIJELO NAKON PORODA.

Što je Active Postnatal© program?

Online program oporavka namijenjen svakoj mami koja je svjesna da njeno dobro stanje čini promjenu cijeloj obitelji. Kroz ovaj program mama daje sebi potrebnu pažnju da učini promjenu na tijelu koje osjeća kao slabo ili otuđeno. Mama se vraća sebi kroz vođeni pokret oporavka kreiran da dotakne tri najsenzibilnije točke nakon poroda: trbuh, leđa i mišiće zdjeličnog dna.

Zašto je oporavak nakon poroda bitan?

Intenzivno se dajemo drugom biću koje nas treba 24/7. Praznimo naše baterije ne razmišljajući u tom trenutku o posljedicama. Dajemo sve od sebe. Naš je fokus prema biću koje da bi preživjelo treba našu punu pozornost. Naše pune baterije. Ako ih ne punimo redovito, kako ćemo dati?

Oporavak fizičkog tijela daje nam potrebnu snagu da možemo biti ovdje i sada za druge. Ne ide ako prvo nismo ovdje i sada za sebe.

Kada?

Gdje?

Zamisli...

Kako program funkcionira?

Nakon ulaska u zatvorenu Facebook grupu dostupan vam je materijal s kojim možete krenuti odmah. Prvi korak je procjena trenutnog stanja i postavljanje osobnog cilja u procesu oporavka. Materijal se nadopunjava tjednim live treningom ne duže od 30 minuta prema onome što trenutno grupi treba jer se prati dinamika grupe u procesu oporavka. Jelena kreira prosto unutar koje možete slobodno pitati, razmjeniti iskusva, iznijeti svoje nedoumice a sve s ciljem podrške kako bi svatko u grupi rastao svojim tempom. Jelenin osobni angažman i ritam grupe podrška su koja stvara razliku.

Live program završava nakon tri mjeseca a svi materijali dostupni su vam na korištenje još tri mjeseca nakon završetka live treninga.

Vaša voditeljica: Jelena Pešut

Kreatorica Active Natal© online programa za vježbanje u trudnoći te istoimene edukacije za stručnjake, vlasnica Vježbaonice, mama četverogodišnje Kriste Anastazije. Vizionarka, zaljubljenica u pokret i način na koji ljudsko tijelo funkcionira.

Što drugi kažu?

“Jako sam zadovoljna. Imam osjećaj da sam aktivirala neke duboko skrivene mišiće koje svakodnevnim hodanjem nisam mogla, a i obzirom na umor koji me je kasnije u trudnoći preplavio. Trudila sam se odraditi makar 20 minuta vježbanja kada mi je cijeli trening postao previše. Ništa nisam forsirala. Moram priznati da sam osjećala neku protočnost i doista mi je bilo lakše. Da planiram sada ponovo trudnoću, krenula bi sa ovim vježbama i nekoliko mjeseci prije. Vježbe su suptilne, a u isto vrijeme snažne i drže u fokusu, snazi i flow-u.”

Iva Pavić

“Stvarno je tako! Puno sam prekopala YouTubea zbog svog mjehura i dijastaze i nigdje nisam našla nista ovako, da mi odgovara, da mi se lijepo objasni i na kraju i da osjetim razliku… Sigurnija sam onda i u oporavak nakon poroda kad znam gdje ću moći naći pravu pomoć! Stvarno si divna ❤️”

Vlatka Eck Pušćenik

Često postavljena pitanja

Ne, svi treninzi ostaju u grupi pod Vodičem Active Postnatal© te su metodički poredani. Samo pratite poredak treninga u svom ritmu.
Da. Trenutno materijala ima dostatno za tri mjeseca rada, dva puta tjedno. Kako grupa bude napredovala dodavati ćemo još treninga koji će pratiti ritam i intenzitet grupe.
Inicijalni cilj je da nakon tri mjeseca osjetite snagu u području abdomena, leđa i zdjelice. Nakon toga trebate biti spremni krenuti s vježbama upora te većeg intenziteta za abdomen što ćete svladati kroz sljedeća tri mjeseca.
Na početku programa svatko prolazi osobnu procjenu stanja te postavlja osobni cilj rada u procesu. Nakon mjesec dana radimo provjeru da vidimo gdje smo u procesu te postavljamo novi osobni cilj.
8 vježbi u trajanju do 2 minute, 8 treninga u trajanju do 40 minuta, bonus trening za zdjelično dno, Active Postnatal© e-book, 9 live treninga, dodatne vježbe i treninzi koje dodajemo kako grupa napreduje, PDF za procjenu stanja mišićnog sustava te postavljanje osobnog cilja.
Strunjača, mala mekana loptica (link), elastična traka ili guma srednjeg opterećenja, mala elastična traka srednjeg opterećenja, dvije teniske loptice, veliki ručnik, bolster (link) ili poplun/deke.
Jelenin način vođenja vježbi iznimno je detaljan i precizan. Usmjereno vođenjena razumljiv način daje smjernice koje su jasne i specifične tako će većina nedoumica biti otklonjena u tijeku programa. Ako ipak dođe do upita Jelena će biti dostupna za dodatne grupne konzultacije.
Jednom tjedno utrokom ili srijedom u 10:00 h.
Putem online bankarstva uplatom na račun Vježbaonice.
Jelena u svom programu pokriva problematiku sva tri područja no svakako bi bilo dobro da se prije kretanja u program posavjetuješ sa stručnjakom jer je program grupnog tipa i nemoguće je svakome pristupiti individualno u procesu oporavka.
Za mame koje trenutno osjećaju bolove bilo bi dobro da se prvo konzultiraju s ginekologom/icom ili terapeutom/icom o potrebi manualnog rada prije pristupanja programu vježbanja.

Moja investicija

1.500,00 kn (198,84 EUR) plativo jednokratno za dostupnost programa na šest mjeseci.

Napomena: Program Active Postnatal© nije zamijena za liječnički savjet. On predstavlja program oporavka kao nadopuna drugim metodama rada. Djeluje samostalno no nikako nije jedini način i savjetujemo vas da ukoliko imate bilo kakvih bolova, kroničnih upala ili akutnih problema da se posavjetujete sa stručnjakom prije uključivanja u program.

Prijavom na Active Postnatal© program prihvaćate naše uvjete poslovanja kao i naša pravila o privatnosti korisničkih podataka.

Povrat uplaćenog novca nije moguć nakon početka programa.