• ACTIVE NATAL© FOUNDATION edukacija

    3-MJESEČNI CERTIFICIRANI PROGRAM EDUKACIJE ZA TRENERE KOJI ŽELE PODRŽATI SVOJE KLIJENTICE TIJEKOM I POSLIJE PERIODA TRUDNOĆE
  • Besplatan 60-minutni uvodni webinar

    ACTIVE NATAL© WEBINAR

    SAZNAJTE VIŠE O ACTIVE NATAL© PROGRAMU I ACTIVE NATAL© FOUNDATION CERTIFICIRANOJ EDUKACIJI ZA PROFESIONALCE!

POKRET JE ŽIVOT. ŽIVOT JE POKRET

Dobrodošli u moj edukacijski centar!

Ja sam Jelena Skender, stručnjakinja za autentičan pokret. Trenerica sam s više od 15 godina iskustva, majka Kriste Anastazije i zaljubljenica u pokret.

MJESTO EDUKACIJE, PODRŠKE I AUTENTIČNOG POKRETA

Active Natal© program je program vježbanja i podrške ženama tijekom trudnoće. Nastao je kao rezultat…

Active Natal© Foundation edukacija je 3-mjesečni certificirani program edukacije za trenere koji žele podržati svoje klijentice tijekom i poslije perioda trudnoće. Program je počeo u rujnu 2021. godine.

Iskustva polaznika Active Natal© edukacije

"Ova edukacija mi je čak bila i bolja od prve. Jako mi se sviđalo online predavanje. Super mi je jer sad imamo sve snimljeno i uvijek se možemo prisjetiti nečega tako što ćemo pregledati snimku.

Tema mi je bila odlična, zanimljiva i vrijeme edukacije mi je preletilo. Volim učiti o novim stvarima i još bolje je kad ih možeš primjeniti na sebi i pokušati vježbicama ispraviti i popraviti.

Super obavljen posao i odličan si predavač. Mislim da bi ti mogla pričati i pričti o svemu tome tako dugo jer nam toliko toga nam želiš prenijeti da ti je teško rastati se! 😀 Zato uživam u tim edukacijama i nadam se da ću to sve moći jednog dana prenijeti na svoje vježačice! Hvala ti 😀"
Ines Mazinjanin
Fitness trenerica
"Evo moj kratki osvrt na edukaciju. Drago mi je da sam se ipak odlučila za odradu drugog modula Active Natal. Materijali su odlični, jasni i konkretni. Manjak "efekta uživo" nije utjecao na kvalitetu istih. 🙂

Active Natal edukacija nadilazi klasičan fitness pristup, jer je mnogo aspekata tu uključeno od anatomije, biomehanike, pokreta, socijalno-edukacijskog naglaska te terapeutskog pristupa što je za mene kao fizioterapeuta bitno. Sve navedeno ju čini kompletnom, drugačijom i potrebnom u trenersko terapeutskim zanimanjima. Svakako preporučam i nadam se da će biti prepoznata od strane kolega stručnjaka."
Daria Tresić
Fizioterapeut
"Hvala ti na znanju koje si podijelila s nama u vezi vježbanja u trudnoći. Iako sam do sada bila na seminarima/radionicama na tu temu, na tvojoj edukaciji sam dobila još potpuniji uvid i odgovore na pitanja što, kako, zašto i kada s trudnicama 🙂

Veselim se i trećem modulu da još malo izbrusim znanje i naučim neke nove stvari u vezi postnatalnog vježbanja. Samo tako nastavi :)"
Kristina Blaić
Kineziolog, Praesens by Kristina Blaić