ACTIVE NATAL© FOUNDATION edukacija

3-MJESEČNI CERTIFICIRANI PROGRAM EDUKACIJE ZA STRUČNJAKE KOJI ŽELE PODRŽATI SVOJE KLIJENTICE TIJEKOM I POSLIJE PERIODA TRUDNOĆE

Pridružite se zajednici kvalificiranih i autentičnih stručnjaka koji na integriran, cjelovit i stručan način podržavaju žene pokretima koje tijelo prepoznaje, njeguje i osnažuje!
ACTIVE NATAL© FOUNDATION edukacijom dobivate praktične alate i znanja!

KADA ZAPOČINJE EDUKACIJA?

Službeni dio edukacije počinje uvodnim live online susretom svih polaznika i voditeljice početkom siječnja 2025.

Materijali edukacije dostupni su odmah nakon kupnje edukacije.

Dodatni materijali edukacije biti će snimani live za sve polaznike u razdoblju održavanja edukacije.

Voditeljica edukacije

JELENA PEŠUT – stručnjakinja za autentičan pokret s preko 16 godina iskustva u radu s trenerima i rekreativcima.

Pitanja i odgovori

Sve što trebate znati o Active Natal© Foundation edukaciji

ŠTO JE ACTIVE NATAL© FOUNDATION EDUKACIJA?

KOME JE EDUKACIJA NAMIJENJENA?

ZAŠTO ACTIVE NATAL© FOUNDATION EDUKACIJA

Želiš saznati više o Active Natal© Foundation edukaciji?

Preuzmi snimku dva besplatna interaktivna webinara u ukupnom trajanju od 240 minuta i saznaj kako ćeš kroz certificiranu edukaciju naučiti o alatima s kojima ćeš podržati svoje klijentice tijekom i nakon trudnoće te unaprijediti svoje znanje i poslovanje.

Kroz webinare ćeš:

Oba webinara su interaktivna i vođena kroz stalno postavljanje pitanja polaznicima kako bi na kraju, kroz bolje razumijevanje materije nakon odslušanih webinara imali mini trening koji mogu odmah koristiti u radu s trudnicama.

Hodogram Active Natal© Foundation edukacije

Active Natal© Foundation edukacija je 3-mjesečni certificirani program za stručnjake koji žele podržati svoje klijentice tijekom i poslije perioda trudnoće. Krajnji ishod edukacije je stjecanje službenog certifikata..

Što dobivam Active Natal© Foundation edukacijom?

Puno korisnog znanja i još mnogo toga…

Cjelovit i strukturiran 3-mjesečni program

Za svakog profesionalca u predporođajnom, porođajnom i postporođajnom ciklusu, kao i za fitness profesionalce

Izdizanje "osnovnih smjernica" i nužnog minimuma

Kroz znanja i alate koji ćete promaknuti u suverenog facilitatora u zanemarenim područjima kao što su zdravlje trupa i zdjeličnog dna, pozicioniranje novorođenčeta, tjelesno poravnanje te optimalne strategije disanja

Iskustveno-istraživačko putovanje

Tijekom edukacije i sami ćete proći kroz emocionalno putovanje koje će i vas osobno ponovno još bolje i dublje povezati s tajnama vašeg tijela

Praktični alati i znanja

Formula kojom ćeš ovladati garantira na praktičnom nivou specifične vještine, metode, tehnike i prakse s klijentima koje im daju predporođajnu podršku te samopouzdanje prilikom poroda

Samopouzdanje i samostalnost

Sigurnost da možeš odgovoriti na svako pitanje i problem tvojih klijenata. Sposobnost kreiranja inovativnih, originalnih i učinkovitih treninga prilagođenih tvojoj klijentici

Zajednica i podrška

Nisi sam! Postaješ dio zajednice koja podržava, razumije i živi autentično i s kojom uvijek možeš podijeliti iskustva, pitanja i savjete

OD ČEGA SE SASTOJI ACTIVE NATAL© FOUNDATION EDUKACIJA?

ŠTO JE NOVO U ACTIVE NATAL© FOUNDATION
EDUKACIJI 2024. GODINE?

Iskustva polaznika Active Natal© Foundation edukacije

Saznjate što drugi kažu o ovom edukacijskom programu

“Cijeli moj život na neki je način vezan uz sport, najprije sam se profesionalno bavila sportom, a onda svoja iskustva, znanja i vještine počela prenositi dalje baveći se trenerskim poslom. Kako sam radila uglavnom s rekreativkama često sam se susretala s brojnim problemima koje su te žene imale za vrijeme trudnoće, ali i s kojima se još uvijek nose nakon poroda.

Problematika ženskog zdravlja postala mi je izuzetno zanimljiva i počela sam o njoj više čitati, informirati se i istraživati. Nažalost, fakultet u ovom pogledu ima dosta ograničena predavanja i dugo vremena tražila sam mjesto na kojem bi mogla dobiti cjelovito iskustvo. Nakon nekoliko edukacija koje nisu ispunile moja očekivanja odlučila sam se za Jeleninu edukaciju. Što sam dobila kroz ova tri mjeseca? Jednostavan i prijateljski pristup, nesebično djeljenje znanja i iskustava, mentorstvo i podršku.

Ono što mi se posebno sviđa je što kroz zadatke, snimanje vježbi svaka od nas ima mogućnost dobiti povratnu informaciju koja je od velike koristi za daljnji rad. Certifikati se ne dijele šakom i kapom, nismo samo broj već i nakon završene edukacije kroz grupu, mailove i osobni kontakt telefonom ostajemo u kontaktu, dijelimo iskustva, tražimo savjete.

Za mene je ova edukacija bila prekrasno iskustvo koje je samo još više učvrstilo moju želju da se bavim ovim poslom i iz dana u dan radim na najboljoj verziji sebe!

Jelena, hvala ti od srca! ❤️”

- Petra Krtalić, mag. cin.

Polaznica ANF generacije 2024. godine

“Moram priznati da je ovo bila jedna od kvalitetnijih edukacija koje sam pohađala.

Jelena je odličan mentor koji ne samo da dijeli puno znanja, nego te i vodi kroz osobno preispitivanje gdje se nalaziš trenutno u životu i koji su tvoji ciljevi.

Edukacija je jako lijepo posložena kroz module, gdje Jelena objasni sve kroz teoriju a odmah zatim i kroz primjer treninga i vježbi, tako da je materijal shvatljiv čak i ako nemaš iskustva od ranije.

Moje osobno iskustvo kroz edukaciju Active Natala me je potaklo na drugačije viđenje žene i ženskog tijela, koje je toliko predivno, fascinantno i sposobno za čuda, ali i na razmišljanje zašto je baš ovo pravac u kojem želim ići.

Ono što još moram reći da ćete se sa Jelenom dobro nasmijati, jer ima jednu zanimljivu i veselu osobnost.

Što je još kod nje zanimljivo, nema apsolutno nikakve osude i zavisti prema kolegama, nego jedan cilj, a to je da podjeli što više znanja da bi i mi svi bili najbolja verzija sebe i trenera za naše klijente.

Hvala Jelena što si obogatila moje znanje kao trenera i kao žene koja treba raditi, razumjeti i pružiti podršku ženama ❤️

Uživala sam u svakoj minuti edukacije, i nadam se da ćemo nastaviti dalje zajedno učiti i proučavati pokret 💃❤️”

- Angelina Vranković

EREPS fitness trener, polaznica ANF generacije 2024. godine

“Nakon završenog fakulteta i nemogućnosti pronalaska posla, odlučila sam stvari uzeti u svoje ruke. Završila sam edukaciju za doulu te nakon par godina rada sa trudnicama i pratnjom na porode, odlučila sam to znanje nadograditi. Upisala sam edukaciju za prenatal trenericu, u kojoj sam dobila alate potrebne za rad.

No osjećala sam da trudnicama mogu pružiti više i bolje. Istražujući po internetu, naišla sam na objavu za upis u Active Natal by Jelena Pešut. Nakon puuuno poruka poslanih Jeleni, u kojima sam ispitivala da li je to zbilja za mene, da li ću ja shvatiti to gradivo, da li ću znati raditi i sa mamama u postnatalu… Jelena mi je na svaku poruku odgovorila, i dovela me do zaključka da ću zbilja učiniti pravu stvar za sebe i posao, upisom u njenu edukaciju.

I imala je pravo. Edukacija je odslušana online, a Jelenin pristup prema nama polaznicima je divan. Sve objasni temeljito, pokaže na sebi ili na pomoćnicima (Siniša je top!). Sa velikim guštom sam upijala njeno znanje koje je tako lako prenosila na mene.

Divna je i njena dostupnost, odnosno za bilo kakav problem ili pitanje, mogla sam joj se javiti i znati da ću dobiti kvalitetan savjet ili odgovor.

A najbolje od svega je kada sam počela raditi po principu Active Natala, jer su profitirale najviše moje trudnice! Naime, mnoge su mi rekle da su im se bolna stanja poput bolova u donjem dijelu leđa smanjila, ili čak nestala. Budući da sam doula, u svoje treninge uvijek ubacujem i korisne informacije za porod tako da su trudnice od mene spremne odlazile u rodilište.

Kako sam po struci prof. sociologije, vodim si jednu malenu statistiku i prekrasna je spoznaja da većina žena koje su kod mene vježbale, su imale brze porode, da su im iskustva poroda pozitivna. Vjerujem da je tome itekako zaslužan princip rada po smjernicama Jelene.

Počela sam raditi i sa mamama u postpartumu. Rezultati su opet fantastični. Žene su vrlo brzo ojačale trup, popravile stanje mišića zdjeličnoga dna, dijastaza rektusa bi se kroz nekoliko mjeseci smanjila ili čak nestala.

I dalje pratim Jelenin rad i samo nadograđujem znanje koja ona zbilja sa lakoćom prenosi!

- Ivana Mamić

Doula, polaznica ANF generacije 2021. godine

“ANF edukacija je bila jedno predivno iskustvo gdje sam dobila pregršt informacija iz svijeta brige o trudnicama i postnatal razdoblju. Prijavila sam se na edukaciju kako bih dobila start/uvođenje u ovu tematiku a dobila sam puno više od traženog. Jako jednostavno prenošenje znanja, upute oko razumijevanja, puno praktičnog objašnjavanja. Sada nakon završene edukacije i puuno naučenih protokola, nošenja sa problematikom zdravlja žena u trudnoći i razdoblju nakon trudnoće sam počela odmah primjenjivati naučeno kod svojih vježbačica te vidim koliko je ovo znanje bilo potrebno u rješavanju problema sa pokretom kod mojih vježbačica. Posebno mi je važna podrška mentora i podrška žena koje se bave istom problematikom kao ja.

Jelena, veliko hvala na zalaganju, davanju duše i tijela kroz ovu edukaciju, radujem se live susretu svih polaznica.”

- Ružica Pandurević

Prvostupnica fizioterapije, polaznica ANF generacije 2023. godine

“Jelena pošto sam prolazila edukacije s fizioterapeutima i trenerima iz svijeta ti si na svijetskoj razini sa svojim konceptom, samo nastavi. Inače sam gledala da upišem edukaciju movement i tad sam skužila da ih više ne održavaju već možeš sam istraživati materiju. Tad sam se zapitala tko je to u Zg-u certificirani😄? Ispalo je da si ti 😊. Nadam se da ćemo dalje kod tebe moći slušati i specijalne teme kroz neke online summite ili radionice kod tebe.💛”

- Maja Sabolić

Polaznica ANF generacije 2021. godine

“Ja mislim, da tvojih edukacija nikad dosta. Svake godine ti rasteš i svake godine sve bolja ekipa.

Nova vremena su nas s jako velikom brzinom prebacila na online varijante za koje nikad nisam mislila da će biti toliko kvalitetne. Kvaliteta tvojega tečaja je presegla sva moja očekivanja, mislim da može biti uz bok samim velikanima iz Amerike i Kanade (Petra Fisher, Allison Crouch, Ian Markow…)

Uživala sam u činjenici da je sve snimljeno i da imaš mogućnost više puta ponoviti i »upiti« informacije. Malo mi, kao i uvijek i sada, fali »uživo« socijalnih kontakata. Pa makar i sa drugim trenerima i ekspertima na svom području.

Novih znanja i otkrića je velika količina. Tolliko novih spoznaja, vježbi, treninga, načina i opcija. Sistematizacija problema i riješenja, treninga, bonus materijala, sve upotrebljavam. Stvarno mi se sviđa to bogatstvo informacija. »Tjerala« si nas da sve isprobamo na sebi i to je imalo smisla. Lakše uđemo u glave naših vejžbača, lakše im objasnimo i pomažemo. 

Hvala ti što nas i dalje inspiriraš i motiviraš na učenje i otkrivanje
novih stvari, i to onda uspješno primjenjujemo na sebi, u našoj okolici i na našim vježbačima.”

- Vedrana Šarić

Polaznica ANF generacije 2021. godine

“Evo moj kratki osvrt na edukaciju. Drago mi je da sam se ipak odlučila za odradu drugog modula Active Natal. Materijali su odlični, jasni i konkretni. Manjak “efekta uživo” nije utjecao na kvalitetu istih.

Active Natal edukacija nadilazi klasičan fitness pristup, jer je mnogo aspekata tu uključeno od anatomije, biomehanike, pokreta, socijalno-edukacijskog naglaska te terapeutskog pristupa što je za mene kao fizioterapeuta bitno. Sve navedeno ju čini kompletnom, drugačijom i potrebnom u trenersko terapeutskim zanimanjima. Svakako preporučam i nadam se da će biti prepoznata od strane kolega stručnjaka.”

- Daria Tresić

Fizioterapeut, polaznica ANF generacije 2019. godine

Investicija

Uložite u znanje koje će vam se višestruko isplatiti

Active Natal© Foundation
Sve prijave na edukaciju primamo putem prijavnog obrasca ili slanjem poruke na e-mail: vjezbaonica@gmail.com

Pravila plaćanja i certifikacije možete pročitati na sljedećem linku: https://www.vjezbaonica.hr/placanje-i-certifikacija/

* Mogućnost plaćanja na rate. Javite nam se na e-mail vjezbaonica@gmail.com kako bismo razmotrili koje su nam mogućnosti suradnje

Pre-sale cijena edukacije iznosi 995,00 €. Prijave za pre-sale cijenu primaju se do popunjavanja prva dva mjesta po toj cijeni.

Early bird cijena edukacije iznosi 1060,00 €. Prijave za early brid cijenu edukacije primaju se do početka službene promocije edukacije.

BONUS: Za sve uplate pune cijene edukacije odjednom u iznosu od 1260,00 € vrijedi specijalna ponuda 5 mentorskih sati live online ili live u prostoru Vježbaonice s voditeljicom edukacije Jelenom Pešut

Broj sudionika je ograničen, pa što prije rezervirajte svoje mjesto!