ACTIVE NATAL© FOUNDATION edukacija

3-MJESEČNI CERTIFICIRANI PROGRAM EDUKACIJE ZA STRUČNJAKE KOJI ŽELE PODRŽATI SVOJE KLIJENTICE TIJEKOM I POSLIJE PERIODA TRUDNOĆE

Pridružite se zajednici kvalificiranih i autentičnih stručnjaka koji na integriran, cjelovit i stručan način podržavaju žene pokretima koje tijelo prepoznaje, njeguje i osnažuje!
ACTIVE NATAL© FOUNDATION edukacijom dobivate praktične alate i znanja!

KADA ZAPOČINJE EDUKACIJA?

Službeni dio edukacije počinje uvodnim live online susretom svih polaznika i voditeljice edukacije 20. siječnja 2023.

Materijali edukacije dostupni su odmah nakon kupnje edukacije.

Dodatni materijali edukacije biti će snimani live za sve polaznike u razdoblju od siječnja do ožujka 2023. godine.

Voditeljica edukacije

JELENA SKENDER – stručnjakinja za autentičan pokret s preko 16 godina iskustva u radu s trenerima i rekreativcima.

Pitanja i odgovori

Sve što trebate znati o Active Natal© Foundation edukaciji

ŠTO JE ACTIVE NATAL© FOUNDATION EDUKACIJA?

KOME JE NAMIJENJENA?

ZAŠTO ACTIVE NATAL© FOUNDATION EDUKACIJA

Želite saznati više o Active Natal© Foundation edukaciji?

Prijavite se na besplatan Active Natal© 60 MIN uvodni webinar

Saznajte kako kroz certificiranu edukaciju možete naučiti o alatima kojima ćete podržati vaše klijentice tijekom i nakon trudnoće i unaprijediti vaše znanje i poslovanje.

Sadržaj uvodnog webinara:

Hodogram Active Natal© Foundation edukacije

Active Natal© Foundation edukacija je 3-mjesečni certificirani program za stručnjake koji žele podržati svoje klijentice tijekom i poslije perioda trudnoće. Krajnji ishod edukacije je stjecanje službenog certifikata..

Što dobivam Active Natal© Foundation edukacijom?

Puno korisnog znanja i još mnogo toga…

Cjelovit i strukturiran 3-mjesečni program

Za svakog profesionalca u predporođajnom, porođajnom i postporođajnom ciklusu, kao i za fitness profesionalce

Izdizanje "osnovnih smjernica" i nužnog minimuma

Kroz znanja i alate koji ćete promaknuti u suverenog facilitatora u zanemarenim područjima kao što su zdravlje trupa i zdjeličnog dna, pozicioniranje novorođenčeta, tjelesno poravnanje te optimalne strategije disanja

Iskustveno-istraživačko putovanje

Tijekom edukacije i sami ćete proći kroz emocionalno putovanje koje će i vas osobno ponovno još bolje i dublje povezati s tajnama vašeg tijela

Praktični alati i znanja

Formula kojom ćeš ovladati garantira na praktičnom nivou specifične vještine, metode, tehnike i prakse s klijentima koje im daju predporođajnu podršku te samopouzdanje prilikom poroda

Samopouzdanje i samostalnost

Sigurnost da možeš odgovoriti na svako pitanje i problem tvojih klijenata. Sposobnost kreiranja inovativnih, originalnih i učinkovitih treninga prilagođenih tvojoj klijentici

Zajednica i podrška

Nisi sam! Postaješ dio zajednice koja podržava, razumije i živi autentično i s kojom uvijek možeš podijeliti iskustva, pitanja i savjete

OD ČEGA SE SASTOJI ACTIVE NATAL© FOUNDATION EDUKACIJA?

ŠTO JE NOVO U ACTIVE NATAL© FOUNDATION
EDUKACIJI 2023. GODINE?

Iskustva polaznika Active Natal© Foundation edukacije

Saznjate što drugi kažu o ovom edukacijskom programu

“Jelena pošto sam prolazila edukacije s fizioterapeutima i trenerima iz svijeta ti si na svijetskoj razini sa svojim konceptom, samo nastavi. Inače sam gledala da upišem edukaciju movement i tad sam skužila da ih više ne održavaju već možeš sam istraživati materiju. Tad sam se zapitala tko je to u Zg-u certificirani😄? Ispalo je da si ti 😊. Nadam se da ćemo dalje kod tebe moći slušati i specijalne teme kroz neke online summite ili radionice kod tebe.💛”

- Maja Sabolić

Polaznica ANF generacije 2021. godine

“Ja mislim, da tvojih edukacija nikad dosta. Svake godine ti rasteš i svake godine sve bolja ekipa.

Nova vremena su nas s jako velikom brzinom prebacila na online varijante za koje nikad nisam mislila da će biti toliko kvalitetne. Kvaliteta tvojega tečaja je presegla sva moja očekivanja, mislim da može biti uz bok samim velikanima iz Amerike i Kanade (Petra Fisher, Allison Crouch, Ian Markow…)

Uživala sam u činjenici da je sve snimljeno i da imaš mogućnost više puta ponoviti i »upiti« informacije. Malo mi, kao i uvijek i sada, fali »uživo« socijalnih kontakata. Pa makar i sa drugim trenerima i ekspertima na svom području.

Novih znanja i otkrića je velika količina. Tolliko novih spoznaja, vježbi, treninga, načina i opcija. Sistematizacija problema i riješenja, treninga, bonus materijala, sve upotrebljavam. Stvarno mi se sviđa to bogatstvo informacija. »Tjerala« si nas da sve isprobamo na sebi i to je imalo smisla. Lakše uđemo u glave naših vejžbača, lakše im objasnimo i pomažemo. 

Hvala ti što nas i dalje inspiriraš i motiviraš na učenje i otkrivanje
novih stvari, i to onda uspješno primjenjujemo na sebi, u našoj okolici i na našim vježbačima.”

- Vedrana Šarić

Polaznica ANF generacije 2021. godine

“Evo moj kratki osvrt na edukaciju. Drago mi je da sam se ipak odlučila za odradu drugog modula Active Natal. Materijali su odlični, jasni i konkretni. Manjak “efekta uživo” nije utjecao na kvalitetu istih.

Active Natal edukacija nadilazi klasičan fitness pristup, jer je mnogo aspekata tu uključeno od anatomije, biomehanike, pokreta, socijalno-edukacijskog naglaska te terapeutskog pristupa što je za mene kao fizioterapeuta bitno. Sve navedeno ju čini kompletnom, drugačijom i potrebnom u trenersko terapeutskim zanimanjima. Svakako preporučam i nadam se da će biti prepoznata od strane kolega stručnjaka.”

- Daria Tresić

Fizioterapeut, polaznica ANF generacije 2019. godine

Investicija

Uložite u znanje koje će vam se višestruko isplatiti

Active Natal© Foundation

Early bird* plaćanje do 19. 12. 2022.: 6.000,00 kn (796,34 €)

* Mogućnost plaćanja na dvije rate

** Mogućnost plaćanja na tri rate

BONUS: Za sve uplate pune cijene edukacije odjednom u iznosu od 7.500,00 kn (995,42 €) vrijedi specijalna ponuda 5 mentorskih sati live online ili live u prostoru Vježbaonice s voditeljicom edukacije Jelenom Skender.

Broj sudionika je ograničen, pa što prije rezervirajte svoje mjesto!