50 DANA DO NOVE GODINE

Znamo kako obično završavaju novogodišnje odluke, krenemo 2.1. jer trebamo odmoriti od slavlja i završimo najkasnije do 5.1.

Evo prilike za nešto promijeniti. Prvo, promijenimo odluku o novogodišnjoj odluci. Donesimo ju ove godine ranije, krenimo s njom na vrijeme kako bi za novu godinu već imali rezultate. Kako bi bilo da u novu godinu uđete zadovoljniji nego što ste sada i tada samo inerciji dopustite da vas vodi i kroz cijelu novu godinu?

Nama se ova ideja jako svidjela, zapravo, toliko nam se svidjela da ćemo svima koji se odluče provesti ju u djelo dati podršku. Ne samo moralnu.

Naši treneri znaju stanje svojih vježbača stoga će vam moći dati jako dobre upute što je za vas najbolje i kako da uvedete promjene.

Ako želite brže doći do željenih rezultata, uz uobičajene treninge u Vježbaonici dodajte u život sitnice koje će zajedničkim djelovanjem dovesti do boljih rezultata.

I nemojte se ograničiti samo na bolju kondiciju, skidanje kila i slične novogodišnje odluke. Zaželite se više smijati, više uživati u životu, postati zadovoljniji sobom, postizati bolje rezultate na poslu, pobijediti konačno na turniru u stolnom tenisu…

Pitate se kako mi u tome može pomoći Vježbaonica? To možete saznati vrlo jednostavno.

Dogovorite razgovor s Jelenom koja će vas preusmjeriti odgovarajućoj osobi iz našeg stručnog tima koja je najbolja u onome što želite postići.

Novi članovi imaju mogućnost odmah krenuti s novogodišnjom pričom, prijavite se brzo! Ova ponuda vrijedi samo do: 18.11.

Savjetovanje je besplatno i mogu ga ostvariti svi naši postojeći i novi vježbači.

Kako može još bolje?